Sidan Vegard har reist i fra meg trengte eg nåke godt å kosa meg med i kveld. Eg har kjøpt meg nye muffinsformer, så det frista veldig å ta dei i bruk! Eg fann ei god oppskrift hos Kristine Weber. Veldig enkel og fort gjort, og i tilegg samak den heilt himmelsk! Eg toppa muffinsen med philadelphia sjokolade. *Nam*
Det du treng er: 2 egg ♥ 1 ss kesam ♥ 30 g sukrin gold ♥ 20 gr mandelmjøl ♥ 20 gram sjokoladeprotein ♥ 1 toppa ss kakao ♥ 1 ss sirup (yacon, agave, honning) ♥ 1 klype salt
Start med å skilla egga i to bollar. Pisk plommene samen med kesam, sukrin og sirup. Tilsett deretter proteinpulver, mandelmjøl, kakao og litt salt og rør samen til ei seig røre. Stivpisk så eggekvitene til dei er heilt stive og vend dei inn i sjokoladerøra med ein slikkepott. Fyll opp muffinsformene og steik på 175 grader i ca 12- 15 minutt avhengig av størrelsen på formene.
Det så fryktelig godt ut! 🙂
Christine: Det var dei og! 🙂
Nam!
De ser kjempegode ut!!! fint bilde! 🙂
Honey Bee & Apple Pie: Dei var veldig gode og! 😀
Marte Knutsen Haukeland: Ja, du må prøve 🙂
Ser godt ut 🙂
Åh, det så helt nydelig godt ut! 🙂 nå ble jeg virkelig fristet!
Renate rødberg: Jaa, lag deg i kveld 😀
Mmmm, såg veldig godt ut 😀