Tapas: Lefserull med laks og rødbeter

Ein stor fingermatslager må være lefserullar. Enkle å lage, enkle å ete og alle likar dei! Her har eg laga to forskjellige rullar, ein med laks og ein med rødbetesalat. Oppskriftene under gir deg nok fyll til 4/5 store tacolefser. Prøv å server dette neste gang du har gjester over! 🙂

Lefserull med rødbetsalat:

Du treng:

  • 2-3 ss finhakka rødbeter
  • 2-3 ss finhakka eple
  • 2-3 ss finhakka rødløk
  • 2 ss creme fraich eller rømme
  • 2 ss kremost naturell eller philadelphia 
  • Litt pepper
  • Sitronsaft

Slik gjer du:

  • Bland alt sammen og tilpass kor mykje sitron og pepper du vil ha i blandinga. 
  • Fordel ein god del av blandinga på ei stor lefse og rull godt sammen slik at rullen holder seg. 
  • Om du synes blandinga er litt rennande, tilsett bare meir philadelphia. 
  • Eit tips er å legge røykelaks i lefsa i lag med blandingen.

Lefserull med laks:

Du treng:

  • to pakkar med skiva røykelaks
  • 1/2 pk Philadelphiaost
  • 1/2 pk ruccolasalat
  • Tannstikker uten mentholsmak.

Slik gjer du:

  • Smør eit lag med philadelphia på lefsa
  • Legg godt med laks på, eg brukte to skiver
  • dryss over godt med ruccola
  • Rull sammen, skjær opp i ca 4/ 5 bitar og voila!

#rødbitsalat #rødbetsalat #eple #løk #laks #lefserull #tapas #oppskrifter #enkelmat #godmat #fingermat

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg