Denne oppskrifta har eg fått i fra ei venninne. Den er blitt ein stor hit her heime, og er i tillegg veldig enkel å hive sammen til både kvardag og “fest”. 🙂
Til 3-4 personar treng du:
- 3-4 kyllingfiletar
- 1/2 glass Mangochutney
- 1 beger Creme Fraiche
- 2 løk
- 1 ts karri
- 4 fedd kvitløk
- 1 cm revet fersk Ingefær
- Litt chili
- Hakka koriander
Slik gjer du:
- Del kyllingfiletane i bitar og steik dei med salt og pepper
- Steik løk og kvitløk gylden i ei panne.
- Tilsett mangochutney, Creme Fraiche, revet ingefær, chili, karri og koriander i lag med løken.
- Rør sammen og la det få eit oppkok.
- Bland kyllingfileten og sausen i ei ildfast form.
- Steik på 200 grader i ca 20 min.
- Strø fersk koriander oppå før servering.
Server gjerne med nanbrød og ris!
#middag #matprat #godtno #enkelmiddag #kvardag #hverdag #oppskrift #oppsskrifter #kylling
3 kommentarer
så kjempegodt ut!! 🙂
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Takk for det 🙂