Oppskrift: Kyllingfilet med Aprikossaus

Dagens middag må eg dele med dåke med ein gang. Kylling med aprikossaus, nesten som på resturant her idag.Ja, det var like godt som du tenker! Den søte aprikosen mot den godt krydra kyllingen var ein deilig opplevelse. Enkelt og kjapt var det og! Bare å springe på butikken til i måro 🙂
SAMSUNG CSC

Du treng:

  • Ønska mengde kyllingfilet (Vi tok 3 stk)
  • Estragon
  • Ein boks hermetiserte aprikoser
  • 0,5 buljongterning
  • Ein pose med ris
  • Olje til steiking
  • salt og pepper

 

Slik gjer du:

  • Sett risen på kok.
  • Dryss salt, pepper og estragon over kyllingfiletane og legg dei med krydderet ned i steikepanna. Ha på krydder på andre sida. Få ei lita “skorpe” rundt filetane, og skru deretter ned varmen på panna. La filetane ligge og kose seg til dei er gjennomsteikt. Snu gjerne på dei innimellom.
  • Sausen lager du ved å kjøre heile boksen med aprikoser og saft i ein blender. Bland inn buljongterning blanda ut i litt vatn, og evt krydder. Varm opp sausen før servering.

SAMSUNG CSC

#oppskrift#mat#middag #nklemat #studentmat #matprat #vektklubb

13 kommentarer

Siste innlegg