Denne snacksen er nydelig som ein appertiff, lite mellommåltid eller som ein tapasrett. Eg har tidligare lagt ut fleire tapasrettar på bloggen, det er bare å søke i søkefeltet til høgre på sida her. Denne retten her kjem og i frå Elinsk Matgleder sine tapasrettar. Nydelig, syrlig og salt på ein gang. Og det smakar heller ikkje typisk fisk av denne retten.
Du treng:
- Ein pakke salte kjeks ( Eg har brukt Ritz)
- 1,5 dl creme fraich
- 0,5 finhakka rødløk
- 100 gram hakka påleggslaks eller ørret
- Sitronsaft
- Pepper
Slik gjer du:
- Bland sammen creme fraich, finhakka rødløk og fisken og varm opp i ei panne.
- Smak til med sitronsaft og pepper.
- Kjøl blandinga ned før du legg dei på kjeksen
- Strø gjerne litt hakka dill på toppen for syns skyld
Det gjer ikkje nåke om du ikkje følger oppskrifta til punkt og prikke, og du kan tilpasse mengde rødløk og fisk 🙂
Tada!
Oppskrift fra : Elins Matgleder
#matprat #godtno #tapas #laks #fiskno #middag #matglede #studentmat
10 kommentarer
Det så godt ut 😀
Det så godt ut!! Må jeg prøve 😀
Namm 😀
Åh, naaaam. Det så sykt digg ut!
oi, det hørtes (og så) veldig godt ut!
Aninsope: Smakar heilt himmelsk faktisk! 😀 Må prøve 🙂
Sara Holmberg: Smakar heilt himmelsk! 😀
Nikita: Ja 😀
Oda: Anbefales virkelig altså! 😀
ida: Smakar nydelig!