hits

Ida Røssland

Black Friday smellen

 • Skrevet 27.11.2017 klokka 07:00
 • Kategori: Innkjøp

Eg hadde jo egentlig ikkje nåken store planar om å handle nåke på Black Friday. Når du jobber i butikk så går du jo oppi alt heile tida, og eg er då minst mulig nede på senteret med mindre eg er eller skal på jobb. Men når eg såg at blomsterbutikken skulle ha stort tilbud på blomar, då måtte eg faktisk ta turen! Har blitt heilt svak for grønne blomar etter at vi flytta heim igjen, og no har eg klart å handle alt for mange..🙄  Eg fekk i alle fall kjøpt meg ein liten og lang thuja, som eg hadde tenkt å plante i ein liten blomsterkasse å ha framfor ytterdøra  Så når eg hadde handla meg ferdig på blomar tok ein ein liten tur rundt på senteret igjen.

På vei ut i bilen og heim, så klarte eg ikkje gå forbi eit lite grantre på potte som sto i gangen. Og no har vi altså eit grantre utfor huset vårt 😅 Ikkje det at det gjorde nåke, for sjå kor fint det blei i den nye blomsterkassen eg har laga 😃  Egentlig så er eg overbevist om at det blei finare med grantreet enn den smale tynne tujaen. Den skal no få seg ein ny blomsterkasse og stå på terassen inntil vidare.

I går satte eg lys på treet vårt og, og bare sjå kor fint det blei 😃  Forresten, sjå vekk i frå det solbleika huset vårt og den inntørka matte ytterdøra.. Det er ikkje nåke vi får gjort nåke med, siden vi leiger.. Baaaaah, dåke aner ikkje kor keen eg er på eige hus snart!

#diy #blackfriday #hage #ute #advent #tre #skog #kasse #blomster #blomst #advent #jul #jul2017 #heimelaga #heimalaga #hjemmelaget #utendørs 

Faux Fur sale

 • Skrevet 04.10.2017 klokka 17:19
 • Kategori: Innkjøp

Oi oi, for første gang i livet har eg bestilt nåke på Ellos.no. Det blir spennande å sjå korleis det passer, siden eg ikkje er vane med å netthandle klær. Men når Ellos no hadde -25% på ytterjakker så måtte eg nesten bare slå til. Om eg blir å beholde det gjenstår jo å sjå når det kjeme i postkassen  😊 

JAKKE FUSKEPELS HER  -  LANG KJOLE HER

Travel with style!

 • Skrevet 28.07.2016 klokka 03:00
 • Kategori: Innkjøp

SAMSUNG CSC

Til bursdagane våre var vi så heldige å få kjøpe oss to store nye Samsonitekoffertar fra foreldrene våras. Dette var absolutt nåke vi trengte til den store reisen over atlanteren! Vegard har ein i svart og eg ein i gull. Eg måtte jo selvfølgelig kjøpe meg ein liten håndbagasjekoffert i samme stil.

SAMSUNG CSC

Bare sjå kor stilige dei er då! Åh, dei gjorde virkelig heile reisen til ein drøm. Og forresten, eg kan ikkje forstå at eg ikkje har reist med koffert som håndbagasje før? Det skal eg definitivt gjere fleire ganger.. Veska mi var jo så lett når eg kunne ha alt mulig i kofferten :)

SAMSUNG CSC

Tusen takk for ein super presang som vi skal ha mykje nytte av i mange år :)

Håndbagasje her og stor koffert her.

#shopping #reise #travel #usa #samsonite

 

Lucky girl

 • Skrevet 05.03.2016 klokka 18:17
 • Kategori: Innkjøp

SAMSUNG CSC

Ein liten time på sørlandssenteret og eg var eit par nydelige vårsko rikare. Eg har jammen meg ein snill samboer som spanderte desse på meg idag :) Var dei ikkje nydelige? Lyse og delikate. Perfekt til været eg har bestillt framøve ;)

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

In love <3

#innkjøp #mote #sko #vår #beige #lys

Nails on fleek

 • Skrevet 09.12.2015 klokka 16:00
 • Kategori: Innkjøp

Før julebordet, den 27 november, fant eg ut at eg skulle ha ein liten heilrenovering. Eg fiksa både øyenbryn, hår og negler til den store dagen. Eg har alltid slitt med negla. Eller ´, dei vokse bare ikkje. Og viss dei mot formodning skulle finne på å vokse litt, så knekk eller fliser dei seg til med ein gang. Derfor fant eg ut at eg måtte legge forlengelse. Bare sjå utgangspunktet:

Og sjekk ferdig resultat! Så fornøyd :) Ein blir så mykje meir feminin med ein gang ein får stelte negler!

Korte fingar blir lange og feminine.

No etter 15 dagar ser negla slik ut. Dei heng fortsatt veldig godt på og eg har pussa dei langt ned sjølv. Dei tålte til og med ein håndballkamp! Kvalitet. Dei vil nok halde i vertfall 1-2 veker til, så er eg klar for nye negler til juleferien!

#klinikkmatis #Kristiansand #negler #nailsonfleek

Julebordantrekk

 • Skrevet 30.11.2015 klokka 10:03
 • Kategori: Innkjøp

Som sagt var vi på julebord med jobben til Vegard på fredag. Det gjekk for seg på byens finaste hotell; hotell Ernst. Maten var nydelig og selskapet enda bedre. Vi holdt på til dei seine nattetimar, og var faktisk ikkje heime før klokka nærma seg 07:00 lørdags morgon.. Fy så gøy vi hadde det! 

Her kan dåke sjå antrekket eg hadde på meg. Kjolen er fra Vivikes; her

 

New in: Michael Kors

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 19:25
 • Kategori: Innkjøp

Forrige veke var eg så heldig og fant ein tilgodelapp på Høyer i lommeboka mi. Så på vei heim fra jobb svippa eg innom for å sjå om eg kunne få brukt den på nåke. Eg hadde allerede bestemt meg for at eg ikkje skulle legge for mykje ut sjølv, bare fordi, så derfor blei eg superglad når eg fant denne pouchen

Eg har allerede hatt mulighet til å bli veldig glad i den. Den er så genial på fleire måtar. Enkel å ha med seg, uten at ein må ha med seg ei heil veske :) Skal heilt klart ha den på julebordet på fredag!
#newin #shopping #michaelkors #pouch #style #hoyer #style 

Chanel love

 • Skrevet 11.11.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Innkjøp

Sjå kor heldig eg var når Vegard kom heim i fra guttetur til Manchester! Altså, er det ein ting mannen min kan så er der å handle presangar til meg!Primer / leppestift i fargen 55 Romance - Mascara svart - Basecoat fra Dior (mulig det er den beste eg nåken gang har prøvd!)#sminke #makeup #chanel #dior #lucky Happy #girlfriend #skjønnhet #krsbloggers

New inn: Høst

 • Skrevet 27.10.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Innkjøp

Etter at eg begynte i ny jobb så trengte eg jo selvfølgelig noen nye klær til høsten! Det er så mange fine strikkegensere og deilige plagg at eg nesten går amok! Eg har lenge leitet etter en fin beige jakke, men ingen av de eg har prøvt har vært den rette; før eg fant denne på HM. Eg såg den, prøvde den og kjøpte den, uten å tenke noe mer over det. Litt må ein unne seg!

Grå strikkegenser fra Bik Bok / Lysegrå strikkegenser fra Lindex

 

Beige ulljakke fra HM / Beige ullkåpe fra HM

Beige boots

 • Skrevet 24.10.2015 klokka 10:15
 • Kategori: Innkjøp

For ein fin start på helga! Sjå på desse fine høstskoa eg henta på posten idag! Var dei ikkje fine? Har leita ei stund etter slike beige sko no, men i butikkane er det nesten bare svarte slike boots no.. Bestillte dei i ein størrelse større enn det eg pleier, og dei satt perfekt! :DSkoa finn du HER

Små gleder

 • Skrevet 01.10.2015 klokka 10:30
 • Kategori: Innkjøp

Endelig kan eg ta meg tid til å kna meg oppi sofaen med et deilig interiørblad! Det er slike små ting som eg ikkje har hatt samvittighet til å gjere når eg har vært student. Ikkje det at eg ikkje har hatt tid, men skyldfølelsen av et eg heller burde lest pensum har alltid hengt over meg.. Så no folkens, no er den min tur til å stupe inn i bladverden!

Interiørblad er nok den største favoritten. Bare det å kunne drømme seg vekk, finne idear og lese om andres oppussing inspirerer i alle fall meg. Derfor har eg bestemt meg for at Bonytt skulle få komme heim til meg ein gang i mnd. Dessuten så ventar eg på fire fine eggeglass fra Wik og Walsoe som velkomstgave! GLEDE! Eg vurderer å bestille rom123 og, men får kanskje vente litt så eg ikkje bare blir sittande i sofaen og fylle opp hovudet med alle slags idear som må settjast ut i livet. 

Det som også var smart var at eg kjøpte abonnementet gjennom Kickback, og på den måten fikk eg 6% av kjøpssummen tilbake fra dei! Penger spart er penger tjent!

Kickback kan du reistrere deg gratis på her: KICKBACK

 

#bonytt #interior #interiør #bladkongen #kickback #hverdagsgleder #smågleder #høstkos #wikogwalsoe #wikwalsoe

Få tilbake penger når du shopper på nett!

 • Skrevet 18.08.2015 klokka 12:01
 • Kategori: Innkjøp

Barbourjacket

 • Skrevet 28.06.2015 klokka 19:04
 • Kategori: Innkjøp

Endelig, endelig har eg kjøpt meg denne jakka! Eg har ønska meg ei slik jakke frå Barbour i nåken år no, men alle forskjellige modellane eg har prøvt har alltid vore så rare i fasongen. Så eg blei veldig glad då eg fant denne enkle og tidløse jakka til 40% på IMAGE! Eg fekk og kjøpt meg eit par kvite sneakers fra Asfvlt på 50%. Totalt for begge desse plagga betalte eg faktisk ikkje meir enn 1500 kr! Kupp :)Shopping!

 • Skrevet 26.05.2015 klokka 22:02
 • Kategori: Innkjøp

Litt shopping etter Finanseksamen må nå vera lov! Etter eksamen idag tok eg turen ned på Waynes coffee og hang der til stengetid. Hadde eg gått heim hadde eg nok sovna på flekken med tanke på dei tre små timane eg fekk på puta i natt.. Etter Waynes for eg på teppe og blomstershopping! Teppet har eg ikkje pakka opp endo, håper det er så grått som eg ønsker det skal være..

Kaktushimmelen på Plantasjen! Har beslutningsverging når det gjelder blomar.. Veit aldri kva eg vil ha. Trur eg sto å såg på kaktusane i 15 min før eg bestemte meg :-p

Ny vase og annanas fra Skeidar! Ja, det et slike ting eg ikkje trenge, men dei gjore meg gla! :p

Kjøpte og ein ny palme(?). Denne har Vegard ønska seg lenge, men har aldri kjøpt.. Så endelig! Kul eller?

Svake menneske

 • Skrevet 18.01.2015 klokka 02:02
 • Kategori: Innkjøp

Ups, denne kom litt spontant inn i familien.. Eg satt på Facebook ein kveld og kikka, då denne fine veska dukka opp på ei kjøp og salg gruppe for jenter i Kristiansand. Ho som tidligare hadde hatt den kjøpte den i oktober, og den var brukt 2 ganger. Ho sku heller ikkje ha så alt for mykje for den! No hadde jo ikkje eg tenkt å kjøpe ny veske, men eit sånn tilbud kunne eg ikkje la gå i frå meg :-p

Bare sjå, ein liten perfekt sak! Super til å ha med seg på byn og andre plassar kor dei andre veskene mine blir for store! Jo, heilt klart eit godt kjøp! Dessuten hadde eg nok ikkje kjøpt den om det ikkje var for at eg synes synd i meg sjølv då Vegard er i Bodø ;-)

#marckjacobs #veske #innkjøp #shopping

Wannabe Birkenstock

 • Skrevet 23.06.2014 klokka 21:35
 • Kategori: Innkjøp

Her er garantert det beste kuppet i frå Malaga!  Eg har lenge sett på Birkenstock-sandalane og tenkt at nåke så forferdelig skal eg aldri gå med. Det minnar om helsesko, og slik som sjukepleirane går med på jobb.  Men så.. Kor kule var ikkje desse?? Dei er så "stygge" at dei blir RÅ! :D Til og med mamma måtte innrømme det. ;) Det beste av alt? Dei kosta ikkje meir enn 22 ?  :D I måro skal eg ha dei på meg på jobb, og det er på ein interiørbutikk ;)

#birkenstock #sølv #shopping #sommer #sko

Shopping i Malaga

 • Skrevet 18.06.2014 klokka 16:10
 • Kategori: Innkjøp

"Heldigvis" var det litt overskya ein dag, så me fekk brukt litt pengar ;)  Vegard hadde jo vore i Malaga før, så han var litt kjent. Vi googla oss fram til Plaza Mayor, og hoppa i taxien, klare for shopping. :D Vi hadde jo med oss to mannfolk, så vi kunne ikkje vere på senteret heile dagen, men eg syns virkelig vi var effektive eg! ;)

Heilt forelska i denne lange blomsterkjolen. Måtte ha den!

Nydelig maxiskjørt.

Skoo <3

Fekk endelig kjøpt meg ei kvit buksa! Til 22¢ var prisen virkelig ikkje noko å sei på. 

Og ikkje minst, verdens kulaste "Birkenstock"! :DExpencive cravings

 • Skrevet 24.05.2014 klokka 11:36
 • Kategori: Innkjøp

Så fint ting, så lite gøy å bruka penga på.. Nåke av det blir nok mitt ein dag, men ikkje alt :)Michael Kors pc-bag
 / Mulberry Lill Oak small / Mulberry Oak Ipad-case / Mulberry Cosmetic purse / Louis Vuitton Noé / Louis Vuitton Keepall

Shop til you drop

 • Skrevet 16.05.2014 klokka 13:13
 • Kategori: Innkjøp

Det er vel ingen tvil om kva favorittfargen min er.. Og no når det er så mykje fint i lyseblått i butikkane så er det bare å slå til! 

Skjorte/ Mango  -  Genser/ Cubus  -  Topp/ Cubus  -  Dongriskjorts/ HM

Konkurranse: Vinn klokke

 • Skrevet 29.04.2014 klokka 19:36
 • Kategori: Innkjøp

Eg har tdligvis vært på vinnerbølgen i det siste. Var med i enda ein Instagramkonkurranse før påske, og jammen vant eg og. Eg satt å jobba med produktplanlegging-oppgåva mi, eit fag eg har på skulen, då eg kom over denne konkurransen. Vi skriv nemlig oppgave om dei nye produkta til TINE, TINE 14. Konkurransen gjekk ut på å legge ut eit bilde på kva du gjore på kl 14. Eg la ut bildet under: 

Dette syntes TINE heldigvis var kreativt nok til at eg fekk tilsent ei TRIWA klokke til verdi 2300 kr !! :O Var den ikkje kul? :) Eg elske den allerede. Har gått med den kvar dag siden eg fekk den i posten ^^

#klokke #konkurranse #shopping #interior 

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign