Ida Røssland

Høstnytt til huset

 • Skrevet 03.10.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Interiør

Adlinks

Høsten er absolutt tida for innekos styling av hus og heim. Når vinden riv i vinduene så er det ekstra godt å sitte inne under eit godt teppe, med kakao i handa og med masse tente lys rundt i rommet.🍁 🍂 Vi treng og litt meir lunt interiør når det går mot haus, og dei tunge fargane som grøn, svart, burgunder og blå blir å finne i interiøret.

Og ja, la oss bare sjå litt på dei lampettane der! Eg har sett ein i fra Nordal som er virkelig har forelska meg i, men desse her har jo ein mykje bedre pris. Tenk dei to lampettane hengandes på den fine blå veggen min då! 😍  *Drømmer meg vekk* Eg har forresten funne alle tinga under hos Lagerhaus. Så prisen er det absolutt ingenting å sei på!

PLAKAT - PUTETREKK - LAMPETT TELYS - LAMPETT KRONELYS - DUFTLYS - LAMPE - BLOMSTERPOTTE SOM BOKSTØTTE

#interiør #hus #hjem #mote #innredning#møbel #møbler #design

Gull og grønn!

 • Skrevet 30.09.2017 klokka 17:37
 • Kategori: Interiør

Adlinks fra Jotex.no

Iih, det er så masse fint på interiørfronten for tida! Både butikkane og nettbutikkane bugner av interiør i gull, sølv, svart og tre. Det er så utrulig lite som skal til for å endre på eit rom, ei ny blomsterpotte, ein ny lysestake, et lysfat, og rommet kan få eit nytt utrykk. Før så hadde eg/vi mykje sølv og kvit, men har dei siste åra begynt å bevega meg meir mot mørke kontrastar, fargar, gull og grønne planter. Det er så fint! 😍 Optimalt hadde eg hatt ein mørk blå sofa, men foreløbig så har vi kun plass til ein sofa og då må den få være allsidig og grå..Men ein gang! 😊 Bare sjå kor masse fint eg har funne under her då!

 GLASSVASE - SOFA - SOFABORD - GULLBRETT - TRÅDKURVER - BLADSKÅL - LYSESTAKE 

#interiør #hus #hjem #mote #innredning#møbel #møbler #design

TV-stova vår

 • Skrevet 11.09.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Interiør

Her er t-stova vår per dags dato. Litt vel kald og kjedelig kan eg vel sei meg heilt enig i. Dessuten er sofaen vår for stor til denne lille tv-stova, pluss at sofaen er feilvendt. Jaja, alt av møblar kan jo ikkje passe når vi bytter hus. Heldigvis hadde vi nå plass til sofaen! 🙈  Eg vil jo veldig gjerne kjøpe ny sofa, men det forslaget blei veldig fort nedstemt... Men vi får nå sjå 😏


Slik som interiøret er no så minner det meg veldig om leiligheten i Kristiansand. Alt er likt, og derfor vil eg gjerne gjere litt om på det no. Litt kosligare blir det nok med blå vegg i Nordisk Hav bak sofaen og på veggen til venstre for sofaen. Eller kva? Resten av rommet har to store vindu på ein vegg, og ei dør på den andre veggen. Dei veggane blir Klassisk kvite i første omgang, så får vi sjå om det blir endringar der etterkvart. 😊

#diy #oppussing #interiør #interior #design #male

Interiør til badet

 • Skrevet 06.05.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Interiør

Her kjem litt interiørinspo til badet. Vi har både badematte fra missoni, Voluspalys, krakk og skitentøyskurv ståandes på vårt bad. Det er ikke akkurat nåke vits for oss å pusse opp badet i leiligheten vi bur i no, men når vi ein gang får oss ny leilighet, då er eg klar for totalshining for å få det akkurat slik eg vil ha det :) Her og her kan du sjå fleire bilder fra badet vårt.


Muutos Dots - Rundt trendy speil - Design letters kopper fra Arne Jacobsen til q-tips og tannbørste - Missoni morgenkåpe - Savon De Marsaille såpe og håndkrem - Voluspalys - Toalettskilt fra Bloomingville - Missoni Giacomo store håndklær - Kunstig oliventre - Rustikk krakk fra KID - Skittentøypose fra House Doctor

#interiør #interiør #bad #inspirasjon #shopping #bloggklubben #collage #side2 #gavetips

Fra kaos til orden på badet

 • Skrevet 02.03.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Interiør

SAMSUNG CSC

Endelig har vi fått litt orden på badet. Det samlar seg så utrulig mykje ting og produkt etterkvart, at det rett og slett  være orden for at det skal være mulig å finne fram nåke. Under her kan du sjå kaoset som var... K-R-I-S-E

Og her er resultatet etter nåken timars arbeid:

SAMSUNG CSC

Denne benken/ kommoden er tilpassa i størrelsen, så den passar perfekt inn mellom vaskemaskinen og veggen. Korgene er fra IKEA, og du finn dei HER. Oppskrift på korleis ein kan lage denne kjem på bloggen snart :) 

SAMSUNG CSC

Dette brettet er  og i fra IKEA. Når eg først fekk orden, ville eg ikkje lenger at det skulle stå så mykje framme og forstyrre. Alt av ting har eg lagt i korgene eller kasta.  Duftpinnane er fra kremmerhuset, duftlyset er fra Voluspa, parfmen er fra Zara og håndklet og teppet er fra Missoni. 

SAMSUNG CSC

Eg er veldig fornøyd med resultatet! Den har ei litt ru overflate, så det kan være eg skal lakke den med matt lakk om ei stund. Slik som eg har gjort med DETTE bordet :)

SAMSUNG CSC

Ka syns du om resutatet? :)

#diy #bygg #bad #hjemmelaget #heimelaga #hjemmelaga  #gjørdetselv #rom123 #interiør #interiør123 #interior

Instagram interiør

 • Skrevet 01.03.2016 klokka 10:21
 • Kategori: Interiør

Litt bilder fra leiligheten, som eg har lagt på Instagram :) ida.rossland heiter eg der.

Holly Jolly Christmas

 • Skrevet 13.12.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Interiør

Kremmerhuset er ein butikk som vokse og vokse på meg. Bare sjå kor mykje fint dei har fått inn til jul i år då? Som sagt er rødt jul for meg. Eg kan ikkje bare ha kvitt, sølv og glitter for å komme i julestemning, eg treng raude nissar og julekuler! I adventskalenderen i fjor fekk eg den fine raude puta av Vegard, og i år har han slått til med dådyret under her.  Den bokstavrekka skulle eg og veldig gjerne hatt, så stilig! Skulle nesten ønske eg hadde litt gull i leiligheten no.. :)Alle bildene er fra Kremmerhuset sin julekolleksjon.  

Nåke du likar her? :)

#idarosslandjul #Kremmerhuset #jul #christmas #tips #gaver #shopping #bloggklubben #collage #side2 #gavetips

Hytta vår!

 • Skrevet 07.11.2015 klokka 11:21
 • Kategori: Interiør

Deler nåken bilder av den fine hytta vår :) Den er akkurat nyoppussa, og no er den blitt så lun og koselig. Ein får skikkelig hyttefølelse av å komme opp der no! Eg gler meg til mange fine dagar og kveldar, både på ski og i stampen! 
Nydelig utsikt har vi og! 

#hytteliv #interiør #inteior #rom123 #vita #vitalamp #sognehome #fristelsar #design 

Happy wife, happy life!

 • Skrevet 21.10.2015 klokka 16:51
 • Kategori: Interiør

Sjå kva eg kom heim til idag! Min mann kan! <3

 

#minmannkan #blomster #interiør #interior #kahler #palmainterior #palma #itaeos #vita #eos #rom123

 

Kitchen details

 • Skrevet 26.09.2015 klokka 08:22
 • Kategori: InteriørDesse tre tinga er på vei i posten til meg no!

 

Block Lamp- Design House Stockholm

Denne lampen har eg ønska meg like lenge som Oslo Wood lampen, som eg fikk til bursdagen i fjor. Så i 6 år har eg gått å sett på den og lurt på å kjøpe den, men har aldri funne ein fortjent plass til den.. Eg har vel ikkje funne ein fortjent plass til den no heller, men når den var på tidenes supertilbud så kunne eg ikkje la det gå i fra meg. Så nå får eg bare finne ein plass til den. Lampen har vunne fleire prisbelømte designprisar og er tilvirka i håndstøypt glass med ei slipt innside. 

 

Leona serviettholder- Herstal Group

Ny serviettholder trengte vi (les: eg). Den vi har no er virkelig ikkje min stil, og eg har den faktisk gjømt inni skapet når den ikkje er i bruk.. Eg tar den heller aldri fram med mindre det bare er eg og Vegard heime :p  Denne stilreine serviettholderen fra Herstal er laga av melamin og metall, med ei stor klemme øverst som skal halde serviettane på plass. Eg håpar bare den lev opp til forventningen (så langt ein serviettholder kan :p )

 

Eva Trio White Line traktørpanne
Panna vil eg sei er ei steikepanne med høg vegg. For det første så er den jo bare råkul, og for det andre så ser eg for meg å kunne bruke den til gryter, kjøtt, fiskemiddagar osv.. Det står at bruksområdene er til bruning og steiking, sidan det kjemiske belegget er hardt og robust samtidig som det vil behalde kvitfargen sin uansett kva matlaging ein bruker panna til. "Eva Trio"-kolleksjonen har og fleire gryter og kasseroller i samme serie, kanskje dette blir ein samling?

Eg kjøpte tinga på Scandinavian design center, men klikka meg gjennom Kickback først. Så på denne handelen får eg 6% tilbake av kjøpesummen! Bare klikke på denne lenka for å registrere deg og få tilbake pengar når du handlar :) 

 

#shopping #kickback #interior #minstil #skandinavisk #design #evasolo #kjøkken #kitchen #details #room123

Interior details

 • Skrevet 25.08.2015 klokka 10:54
 • Kategori: Interiør

Litt detaljer fra stova vår. Resten av den ser desverre ikkje ut no, da vi har folk som fikser terrassen og alle hagemøbler og grill står i stova...Men det blir vel altid verre før det blir bedre :)#interiør #home #elisestalder #stue #interior #hjem #design #kaktus #kajboyesen #dreamcatcher #paris #kahler #diy #hjemmeoss

Missoni Home

 • Skrevet 09.07.2015 klokka 14:34
 • Kategori: Interiør

Eg har fallt heilt for dei fargerike håndklene til Missoni Home. Dei gjer heile det triste og livlause badet i leiligheten eit stort løft, eller ka? No har eg fått kjøpt meg ei badematte og nye fargerike handkler, og eg elskar dei! Bare sjå kor fresht! Eg har bare dei små håndklene som er til henda. Dei store badehåndklene er litt for dyre til at eg kan investere i dei endo.. Kanskje dei står på ønskelista? ;)#bad #baderom #missoni #missonihome #side2 #hus #hjem #diy #gjørdetselv #rom123 #interiør #eksteriør  #hobby #kreativt #design #interiør #bolig #hjem #redesign #gjenbruk #reise #penger #tips #hverdagstips  #interior

Get my style

 • Skrevet 07.07.2015 klokka 12:08
 • Kategori: Interiør

Her har eg laga ein collage av interiørting som eg likar og har. Føler stilen er rein, men ikkje heilt skandinavisk alikevell. Vi har i alle fall klart å skape vår stil, med ein god blanding av heimelaga, gammalt og nye fine interiørting. :)

Bilde fra Elise Stadtler - Silvia lampe fra Vita - Lysholder fra Tom Dixon (ønsker meg) - Duftlys fra Voluspa - Skåler fra Wik og Walsoe - Klokke fra kremmerhuset - Kaktus - DSW stol fra Eams - Håndkle fra Missoni - Oslo Lampe fra Northern Lightning - Treape fra Kay Boyesen - Ullputer fra HAY (ønsker meg pudderrosa) - Grå vaser fra Kahler - Urbania lyshus fra Kahler - Lampe fra Kremmerhuset - Voluspa Lys - Palme IKEA

 

#interiør #hjemme #stue #interiør123 #bonytt #bolig #detaljer #mystyle #bolig123 #hverdagstips #aftenposten #boligoghjem #aftenbladet #detnye #collage #style 

Interiørshopping

 • Skrevet 06.07.2015 klokka 13:20
 • Kategori: Interiør

På Torsdag var det handelensdag her i Kristiansand. Det går ut på at alle butikkane i byen åpnar kl 07:00 og har supertilbud heile dagen. Eg tok meg ein tur nedom, og det var heldigvis gode tilbud på nåken godbitar :)

Betongpotter fra Olivias Hus - Rosa ullpute fra HAY -  Skål fra Kähler 

#uterom #stue #side2 #hus #hjem #diy #gjørdetselv #rom123 #interiør #eksteriør #diy #gjørdetselv #hobby #kreativt #design #interiør #bolig #hjem #redesign #gjenbruk #reise #penger #tips #hverdagstips  #kahler #hay #kaktus #betong #interior

Nytt stovebord

 • Skrevet 29.06.2015 klokka 15:46
 • Kategori: Interiør

Endelig har eg fått laga meg eit nytt stovebord. Eg blei faktisk overraskande fornøyd med det, og eg trur og at fargen/beisen på det kjem til å vokse på meg. Det forrige var jo malt kvitt, så der viste absolutt alt, og eg følte det aldri blei reint. Eg skal sjå om eg kan få lagt ut ei oppskrift på det snart :)

#bygg #bord #stuebord #uterom #stue #byggdetselv #side2 #hage #hus #uteområde #ute #hjem #terrasse #altan #diy #gjørdetselv #rom123 #interiør #eksteriør #diy #gjørdetselv #hobby #kreativt #design #interiør #bolig #hjem #redesign #gjenbruk #prosjekt #reise #penger #tips #hverdagstips 

Nytt i stovekroken

 • Skrevet 28.05.2015 klokka 14:34
 • Kategori: Interiør

No har sofakroken fått seg litt vårlig oppdatering! Eg har så lyst på nytt stovebord... Så etter eksamen, då trur eg at eg skal laga eit nytt eit. Så blir me fornøyde med det, så blir det tv-benk i samme "stil"! Eg er så lei av kvitt bord, det blir virkelig aldri reint...

Nye zig-zag puter fra Palma, ullputer fra Hay, canvasbilder Marianne Aulie, blå vase og annanas fra Skeidar og lys fra Voluspa.

#interiør #hjemme #stue #interiør123

Sommerklar!

 • Skrevet 09.04.2015 klokka 18:01
 • Kategori: Interiør

Terrassen er klar for sol og sommar! Vi gler oss til mange koselige kveldar her ute :)

Livingroom

 • Skrevet 18.01.2015 klokka 19:24
 • Kategori: Interiør

Stemningsbilder fra leiligheten :) Eg tenner mykje lys!

Litt usikker på ka eg skal ha over tv'n.. Har ikkje kyst å skru nåke opp og ødelegge veggen før eg veit ka vi skal ha der.. No er det bare heilt tom. Men Vegard meiner det skal vere tomt, tv-området er visst hellig.. :p

Julehus!

 • Skrevet 28.11.2014 klokka 16:11
 • Kategori: Interiør

Ja, eg har begynna å pynta til jul.. Eg veit det er tidlig, men vi reiser jo heim til jul og vil jo ha litt pynt her nede og:) Vegard meiner eg er gal, men han synes jo det blir fint og. Vi hadde jo ein heil kasse med julepynt ståande, men alikevell må eg jo kjøpe nåke nytt. Nytt for året er raude gardiner, store julekuler i vindu, nissar, minijuletre og stor stjerne! :) I kveld har Vegard invitert til julemiddag, og no luktar det deilig pinnekjøtt i leiligheten!  Fin fredagskveld :)


Julekuler fra Nordal, Gardiner fra KID, Julestjerne fra Rusta, Nissar fra Palma

Ny sofakrok

 • Skrevet 11.10.2014 klokka 23:45
 • Kategori: Interiør

Idag har vi vore på Sørlandssenteret på litt shopping. Vi kom heim med kvarsin pose med klær fra VIC og eit nytt bilde fra jobben min.  Synes dette bildet passa bedre inn over sofaen enn klovnebildene fra Marianne Aulie (vi har ikkje kasta dei, bare hengt dei ein annan plass ;).. ) I tilegg har eg jo mala veggen, fått opp ny hylle, nye bilder og ny lampe. Lampen skal eigentlig vere dimmar på, men dimmarledningen på chlas olson virka bare som av og på knapp...*på an igjen på mandag*.. No sitte Vegard å spele playstation og eg skal forvirra meg inn i internettverden. God kveld! :)

Nye bilder! Printa bare ut på A4 ark og tegna med tusj på toppen. Veldig enkelt og fint! :) Hylleknekten som lampen heng i skal få seg eit strøk maling, men ikkje akuratt idag...


 

#interiør #hososs #hjemme #stue #hus #kosekrok #diy #kunst

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign

hits