Ida Røssland

House Doctor

 • Skrevet 29.01.2014 klokka 19:20
 • Kategori: Interiør

På jobb har vi fått inn nåken ekstremt kule korger og slikt fra House Doctor. Til ein så fantastisk grei pris, for nåke så kult, så klarte eg ikkje å gå i fra dei. No er det endelig orden i skittentøyet og alt anna eg ikkje veit kvar eg skal gjere av ;)

Altmuligkurv 95kr

Skittentøykurv 135kr

#interiør #interiørblogg #housedoctor #hjemmet #shopping #bolig

Heimelaga julegaver

 • Skrevet 28.01.2014 klokka 18:36
 • Kategori: Kvardag

Til julegaver i år laga eg litt heimalaga. Alle blei så glade, det varma :)  Putetrekka er laga med linstoff fra ikea, pynteband og bildemotiv fra stoff og stil :)

Julesokkar til tanteungane og onkelungane våre :

Denne hadde eg tenkt besto skulle ha strikkepinnar i, men ho meinte den passa perfekt til dessertskeiene i sølvtøyet hennar! Eg er egentlig enig i det :)

Blei det heimelaga julegåver på deg i år? :)h

Leftovers

På tredje dagen med tacolefser. Trudde aldri eg skulle sei det, men no er eg lei. Godt det er tomt for salat og lefse no. 

#food #foodprep #salat #taco

MAST. Vol.2

 • Skrevet 27.01.2014 klokka 18:51
 • Kategori: Innkjøp

Yuhuuu! Har fått meg vol.2 krølltanga til Mast og Makestyle. Har vol.1 fra før av, men den gir fort små korktrekkerkrøller, noko som eg ikkje ønsker.. Vol.2 er supergod og gir store fine naturlige krøller, akkuratt som eg vil ha :) Var ikkje så enkelt å få gode bilder av håret, men litt speilbilder får holda :) (med skittent speil ser eg)...#krøller #hår #hair #makestyle #shopping

Veke 5

 • Skrevet 27.01.2014 klokka 11:07
 • Kategori: Vekeplan

Dette blir ei hard veke. Eg må jobbe kveld nesten kvar dag, skrive bachelor og vere i forelesing. Eg bare håpar eg ikkje blir meir sjuk no, for det er det faktisk ikkje rom for på jobb eller privat. Den store belønningen på slutten av veka blir at Vegard kjeme heim på fredag <3 Det skal bli godt med helg. I februar skal eg i allefal ikkje jobbe så mykje som eg har gjort i januar, det går ikkje. 

God mandag!

 • Skrevet 27.01.2014 klokka 10:51
 • Kategori: Kvardag

Her har snøstormen meld seg i natt og det har snøa siden i går kveld.. Som sagt skulle vi jo egentlig begynne på bacheloren idag, men å kjøre i fra Grimstad til Kristiansand i dette været er ikkje akkuratt så kjekt. E39 på ein snødag= kaos. Så vi bestemte oss heller for å ta det over pc og telefon :) 

Så no sitte eg her med ein ganske ok+ frokost, og prøve å gjera starten på denne veka så bra som mulig. Skal på jobb seinare og eg gruer meg til å gå til bussen i dette været..

Ebay i posten!

 • Skrevet 26.01.2014 klokka 21:13
 • Kategori: Ebay

Fekk to søte rosa ting i posten her om dagen. Eg er no klar for reise, så det er bare å booka ein tur så er eg med! *hint hint*


Passholder 50 kr  HERIphonedeksel 18 kr HER

 Ebay i mitt <3

HAY dots puter

 • Skrevet 26.01.2014 klokka 15:35
 • Kategori: Interiør

På fredag kom eg meg endelig på Stoff og stil ein tur. Hadde håpt på at dei hadde fått inn vårvarene, men eg får vente til februar med det. Som vanlig så gjekk eg ikkje akkuratt tomhendt heim! Kjøpte med meg eit ullstoff i ein fantastisk blåfarge, som blir svært inn til våren, og litt "lin". Putene i ull blei heilt fantastiske i sofaen,også så gode å ligga på!

Denne avlange puta er jo ganske lik på HAY dot putene som er så inn no. Tenk at nåke så enkelt kan koste 600-700 kr i butikken? Eg betalte 169 kr for alle tre ullputene mine..:D

Om du vil lage like enkle puter, uten glidelås, så har eg lagt ut oppskrifta HER

 

#Haydesign #haypute #interiør #interiørblogg #hjemmet #innredning #puter #blå #stue #DIY #dekorasjon #husoghjem

Inspiration by Ida

 • Skrevet 25.01.2014 klokka 21:42
 • Kategori: Interiør

Eg har fulgt med på denne Instagramkontoen ei god stund no, og herregud for eit fantastisk hus ho har! Eit slik hus, med vindu fra gulv til tak, skal eg ha ein gang. Rettelse, MÅ ha ein gang. 

Bare sjå på den fantastiske blåfargen på veggen, åhh *smelt*^!


Lyst, lekkert og akkuratt slik er likar det! Skulle ønske eg kunne fått meg ein ny leilighet, om ikkje eit hus, i den næraste framtid. Eg er så lei av desse gule toscanafarga veggane eg har no at eg blir sprø! Ingenting blir fint her... #ilandsproblem

Følg kontoen hennar HER

#interiør #hjemmet #hus #bolig #shopping #husbygging #interior

Winter wonderland

 • Skrevet 24.01.2014 klokka 14:51
 • Kategori: Kvardag

Det kom så utrulig mykje snø i helga eg var heime. På søndag reiste eg i fra grønne bakkar og blå himmel i Bergen, til høge brøytekantar og snøstorm i Kristiansand. Det er ganske koselig så lenge snøen får ligga ei stund og den ikkje regner vekk.. Interiør wants

 • Skrevet 24.01.2014 klokka 13:12
 • Kategori: Interiør

Har så lyst på nye ting til leiligheten. Eller, egentlig så har eg lyst å flytta ut av leiligheten å kunna innreda nåke heilt på nytt. Då får eg unnskyldning til å kjøpa nye ting og :) Under er det ein del ting eg gjerne kunne hatt i mitt hus!  Bildet fra Vebjørn Sand har eg ønska meg i 2-3 år no..Greit nok det er ikkje heilt ekte, men ein dag skal eg ha denne fine kopien på veggen min! :) Det er vel ikkje vanskelig å sjå kva fargar eg likar..? :)Sengesett fra Kid HER - Pute fra Kid HER - Stort speil fra IKEA HER - Vitrineskap fra IKEA (ser ut som om det er gått ut) HER - Stige HER - Skjenk HER - Voluspalys HER - Nydelig sølvbrett HER - Sengegavl lag din egen HER - Vebjørn Sand bilde fra Bohus HER - Tallerkenhylle (dei har ei fin på Nille no)

#interior #interiør #hjemmet #bolig #wants #hvit #sølv

Heimelaga havreflarn

Fekk så lyst på nåke godt, og nåke godt betyr karamellsmak! Havreflarn må vere det beste og enklaste eg då kunne laga. Det tok nølyaktig 10 minutt å finne fram ingrediensene til kjeksa var i ovnen!

Du treng: 1 egg, 75 gram smør, 125 gram sukrin eller sukker, 100 gram havregryn, litt bakepulver

Smelt smøret og bland inn havregryna, visp eggedosis av sukker og egg. Bland alle ingrediensene saman og legg røra på ei bakeplate ved hjelp av ei teskjei. Eg tok ca 12 klattar på kvart brett sidan dei flyt godt utover. Steikes i ovnen på 200 grader i ca 5-8 min, eller til dei blir gyldne.

La dei kvile på plata når dei kjem ut, sidan dei fortsatt er blaute. Dei stivnar etterkvart :)

Kald morgon

 • Skrevet 23.01.2014 klokka 14:34
 • Kategori: Kvardag

Idag hjalp egg, guacomole og pukkate litt på formen. Det er snøstorm ute og kaldt inne, eg lurer på kva som skal til for at leiligheten skal få ein ok temperatur..Det er så kaldt! Eg skulle ønska eg bare kunne sete i sofaen under teppe med ein kopp te i handa, men eg må på butikken.. Her er det tomt for mat, og det er ingen andre som handlar for meg (Vegard kom heim)! 

Det er ganske fint med snø då, alt blir så lyst og deiligt! :)

Norge på Nytt 2014

 • Skrevet 23.01.2014 klokka 12:01
 • Kategori: Kvardag

Norge på Nytt er ein næringslivskonferanse i Kristiansand som vert arrangert av studentar ved BI Kristiansand og økonomistudentar ved UIA. I år skal den arrangerast den 18. februar på Kilden konserthus. Eg er så heldig å ha fått vervet som Markedsføringsansvarlig og har ansvar for sponsor, salg av billettar og pr. I år har vi valgt at årets tema skal omhandla det å gripa mulighetar, sikta høgt og væra ambisiøs. Vi har alle ein drøm, eller eit mål om å oppnå noko. Vi ønsker difor å motivera studentane til å ta den fyrste skrittet. Konferansen blir i hovedsak lagt opp for økonomi-, markedsføring- og ingeniørstudentar, sjølv om årets tema er aktuelt for alle studentar. 

Formålet med konferansen er å skapa relasjonar mellom studentar og næringsliv i Agder. Konferansen vil vera ein fin møteplass for nettversbygging på tvers av bransjar og studier. Det vil og vera ein arena for utvekslinng av kunnskap, ideear og erfaringar.

Her er eit bilde av oss i styret:

Foredragsholderane vi har klart å få tak i:

Ein av foredragsholderane eg gledar meg mest til å høyre på må vere Max Gouchan. Han hoppa av skulebenken då han var 18 år for å starta opp "ClickLiftt". Saman med fleire ingeniørar starta han firmaet som jobbar med å gjere kranløft mellom platform og båt sikrare og meir effektivt offshore. Han brenn for ledelse, innovasjon og markedsføring, og reiser stadig rundt for å halde foredrag, blant anna på TEDx i Bergen.  

Dette blir så gøy! Er du student i Kristiansand så bør du sikra deg billett til dette arrangementet HER.
Oxford classic

 • Skrevet 22.01.2014 klokka 18:01
 • Kategori: Innkjøp

Endelig kom eg meg til å kjøpa ei skikkelig skjorta!  Den er litt denim i stoffet, altså tjukk og god.  Så no treng eg ikkje kjøpa meg fleire "halvslappe" blå skjorter lenger.. Har funne ut at i år skal eg heller kjøpa kvalitetsplagg istadenfor fleire billigplagg som eg egentlig ikkje har brukt for :)  *Krysser fingrane for å klare det*

Gant Stretch oxford classic: 900,-

Eg har og kjøpt meg to handlenett på jobb, desse er jo geniale til alt!

House Doctor: 169,-

#shopping #veske #skjorte #gant #housedoctor

Sykedag

 • Skrevet 22.01.2014 klokka 15:19
 • Kategori: Kvardag

Dagen idag blei ikkje akkuratt som planlagt... I går kveld når eg var på jobb blei eg så dårlig, og når eg kom heim fra jobb orka eg eingang ikkje lage meg noko mat.. Det fortsatte idag tidlig når eg skulle stå opp, så eg såg ingen annan løysning enn å ta meg ein sjukedag. Det passa ikkje meg i det heile, med tanke på at eg skulle ha vært på workshop med Agder Energi og på jobb idag.. :/  Det einaste som frista idag var nysteikte scones og sofaen. 

Håpar på bedre dag i morgon, då er det igang med bacheloren!

DIY: babybukse

 • Skrevet 15.01.2014 klokka 22:44
 • Kategori: DIY: Sy

Vetle Malinmi fekk ei heimelaga bukse til jul! Det var ikkje vanskelig, det verste var nok å tegne mønsteret...Mønsteret fant eg forresten på Speiltvillingene.blogg.no

Klipp ut to like stoffstykker og sy strikk i beina nede. Eg valgte å ha ein fin blondekant nederst. Sy deretter sammen rumpa og framme, nesten heilt ned til spissen. 

Sy strikk i livet, helst dobbel så det ikkje blir så stramt  på magen. Sy sammen beina.

Voila!

Bare sjå, Malin var så fornøyd med buksa! :D

Blå vinter

 • Skrevet 13.01.2014 klokka 22:44
 • Kategori: Kvardag

Det er rart kor fort været kan snu. Desse bildene blei tatt på søndag og i dag var det allerede kvitt rundt oss. Det er rett og slett rein snøstorm her i sør. Håpar ikkje det er lenge før våren kjem til Kristiansand, for desse bildene gav meg skikkelig vårfølelse. :)


Veke 3!

 • Skrevet 13.01.2014 klokka 21:41
 • Kategori: Vekeplan

Her er ein plan for veka mi. Den blir travel, eg skal til Oslo på forelesing på fredag før eg reiser vidare til Bergen og ei koselig helg med familien der! :) Musli med tørka bær!

Igjen, så virka jo selvfølgelig ikkje internetten på pc'n min i går... Eg er ikkje langt i fra å bestilla meg Mac no, einaste problemet er at det er jo litt dyrt.. Etter trening i går var det den store "bakeddagen" heime. Eg fekk laga ein ladning med knekkebrød og supermusli! I muslien tilsatte eg tørka bringebær og blåbær, det blei heilt nydelig! Knekkebrøda blei litt misykka så dei skal eg steika dei litt meir seinare idag. :) Fekk og prøvt nåke nytt og enkelt, mandlar smelta inn med sukrin gold! Virkelig å anbefala om ein er sugen på nåke søtt og godt :)Oppskrifta på musli finn du HER og på knekkebrød finn du HER.

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign

hits