Ida Røssland

Konkurranse: Vinn klokke

 • Skrevet 29.04.2014 klokka 19:36
 • Kategori: Innkjøp

Eg har tdligvis vært på vinnerbølgen i det siste. Var med i enda ein Instagramkonkurranse før påske, og jammen vant eg og. Eg satt å jobba med produktplanlegging-oppgåva mi, eit fag eg har på skulen, då eg kom over denne konkurransen. Vi skriv nemlig oppgave om dei nye produkta til TINE, TINE 14. Konkurransen gjekk ut på å legge ut eit bilde på kva du gjore på kl 14. Eg la ut bildet under: 

Dette syntes TINE heldigvis var kreativt nok til at eg fekk tilsent ei TRIWA klokke til verdi 2300 kr !! :O Var den ikkje kul? :) Eg elske den allerede. Har gått med den kvar dag siden eg fekk den i posten ^^

#klokke #konkurranse #shopping #interior 

Kjoletirsdag

 • Skrevet 29.04.2014 klokka 09:30
 • Kategori: Kvardag

Åh, idag er det heilt fantastisk her på sørlandet! Det minner virkelig om sol og sommar. Sjølv om heile dagen skal tilbringast på skulen så måtte eg utnytta sjangsen til årets første kjoledag!Start-Viking

 • Skrevet 28.04.2014 klokka 00:27
 • Kategori: Kvardag

For ein fin søndag! I går var det jo skuleball så dagen i dag starta litt seinare enn andre kvardagar, for ja i hovudet mitt var det ein kvardag i dag. Eg var på skulen frå halv 11 til 17 og for deretter direkte på Sør Arena for å sjå Viking vinna øve Start. Me satt jo selvfølgelig på bortetribunen og midt innimellom Viking-hordane. Då Viking scora etter 4 minutt, var stemningen for resten av kampet satt. Det var kjekt å gjere noko anna ein søndagskveld!
Jentekveld!

 • Skrevet 27.04.2014 klokka 02:34
 • Kategori: Kvardag

På fredag var vi invitert på jentekveld hos Therese! Ho har nett flytta inn i heilt nybygd leilighet litt utenfor sentrum.:) Å gu så fint, koselig og moderande det var der! Må være deilig å ha noko eige å bu i!:-) Vi hadde ein fin kveld med ost, kjeks, frukt og vin til dei som ønska det. Sjølv om alle var relativt trøtte etter jobb, skule og eksamen, så hadde vi ein veldig koselig kveld :-) Festinga tar vi igjen etter eksamen!

Konkurranse: Vinn vikingsko!

 • Skrevet 25.04.2014 klokka 19:05
 • Kategori: Innkjøp

For ei stund tilbake var eg med i ein Instagramkonkurranse der Kamille og Viking gjekk sammen om å dele ut eit par nye Vikingsko! Eg hashtahha nåken gamle bilder eg hadde lagt ut før, og tenkte ikkje nåke meir over det. Plutselig ein dag før påske fekk eg melding om at eg var den heldige vinnaren av eit par nye Viking gore-tex Airflow!

Skoa både pustar og er vanntette, så dette passar jo fint sidan eg alltid går med tøysko når det regnar. Det er nok kanskje ikkje førstevalget mitt om eg sku ha kjøpt skoa sjølv, men eg reknar med at dei veks på meg! Dei blir nok ikkje så mykje brukt før til hausten då, men uansett kjempegøy å vinne noko! :DHer er bildet eg vant med :


Her kan du lese meir om skoa

Jobbhelg!

 • Skrevet 25.04.2014 klokka 10:34
 • Kategori: Kvardag

Denne helga har eg jobbhelg, jobbar tidlig idag og i morgon. Men det hindrar ikkje meg i å klare å presse inn både ein bursdag og eit ball! Dette blir siste "kos" før eksamen og oppgaver er ferdige.. :-)

Fint vær er det selvfølgelig og ute... Får trøste meg med at lønn og oppgåver er viktigare nett no:)

Middagstips: Speltlompe og cottage cheese lasagne!

Denne middagen var virkelig god, også så enkel å lage!

Eg brukte: 4 speltlomper, kjøttdeig, tomatpurè, løk, mais, 2 gulrøtter, 1 boks cottage cheese

♥ Sett steikeovnen på 200 grader og steik kjøttdeigen med løken. Tilsett tomatpure og passelig mengde med vatn, krydre godt.

♥ Nederst i den ildfaste forma la eg to speltlomper, så eit lag med halve kjøttdeigsausen, 1 gulrot og halve cottagecheesen. Så la eg eit lag til før eg toppa det heile med krydder og litt ost.

♥ Steik det heile i ca 10-15 min til osten er klar.

Det smakte veldig tomatpure, så nestegang trur eg eg skal bruke litt meir tid på sausen og kanskje lage ein ostesaus og. Alt i alt var det veldig godt, og eg kjem nok til å lage det igjen! :) Har i allefall middagar for fleire dagar framøve no :p

Skal, skal ikkje? Kjolevalg...

 • Skrevet 23.04.2014 klokka 23:14
 • Kategori: Innkjøp

Åh, sjå denne fine kjolen eg fant på Match i går!! Den er jo perfekt til sommaren og seine kveldar. Er einaste eit problem, den kostar selvfølgelig over 1000kr...Er den verdt det? Kjem eg til å bruke den nok til at det kan forsvarast? Skulle ønske eg skulle i eit bryllup eller noko, då hadde valget vore enklare :p

#kjole #shopping #maxidress #sommer #sommer2014

Pashion for fashion 2014

 • Skrevet 23.04.2014 klokka 19:29
 • Kategori: Kvardag

Rett før påske arrangerte vi moteshow i Kristiansand! Når eg skriv vi så meiner eg skulen og eit underteam som har sett dette sammen. Vi har hatt ein fantastisk leder som har samla sammen så mange flotte butikkar og modellar, slik at dette blei eit supert gjennomført arrangement! Nytt for i år var at vi hadde henta inn ein konfransier i fra Oslo, nemlig artisten Alexandra Joner! I tillegg til dette hadde vi undertøysmodellar i frå Change! For eit show! Det var motevisning i fra butikkar som Image, Retro, Høyer, Bianco, MQ og Change. Vi hadde og gratis champis og goodiebag til dei 100 første frammøtte, men dette forsvant på 4 minutt så det vart virkelig eit supert arrangement!Meg og Alexandra Joner :)

#fashion #moteshow #kristiansand 

Topptur 1248 moh

Ahh, for ein fantastisk slutt på påsken! I går var eg med Marte, Anita og Endre opp til Ulvanåso på ski. Der har eg ikkje vore siden eg var 11 år, så det var på høg tid med ein topptur der igjen. Me brukte totalt 6 timar opp og ned, med gode pausar både på toppen og halvegs. Vi tok oss til og med tid til både påskequiz og eit slag med kortspel på toppen. Idag er eg overraskande lite støl i kroppen, men rundt hoftene kjenner eg godt at eg har bert ein sekk i 6 timar... Ventar bare på blåmerka! Eit bildedryss av turen og den flotte naturen:

Årets Kvikklunsj-reklame!

Her peiker eg på Vegard :p Han kunne jo ikkje vere med, han satt heime og bare måtte lade opp til United-kamp..

Godjento! <3

"Familiebilde" på toppen ;)

Godt besto ikkje visste kor langt utpå eg var ^^, :p

Godt me ikkje sku utpå dei skavlane der.. Veit godt kva som er på andre sida..!

Takk for ein nydelig topptur! :D

 

 

Ein liten video har vi og :D

 

#fjellfie #påske2014 #Kvinnherad #kvinnheringen #turistforeningen #fjell #ski #topptur

Eg vant!

 • Skrevet 12.04.2014 klokka 20:41
 • Kategori: Innkjøp

I heile mars har vi hatt ein vervekonkurranse på jobb der vi skulle verve flest mulig folk til kundeklubben. Eg gikk virkelig all in siden premien, for flest verva, var eit nydelig skjerft i ull og silke i frå Katrin Uri! Dette skjerfet har eg ønska meg siden vi fekk det inn, men til ein sum på 1200,- så blei det litt for dyrt for mi lommebok. Gleden var derfor ganske stor når eg fekk beskjed om at eg hadde grusa dei andre på jobb med 40 verva då nestemann hadde 16 stk ;) *lykke* Eg sa eg gjekk all in! Var det ikkje fint?

Skjerf fra Katrin Uri - 1190,-

#shopping #vinne #katrineuri #skjerf #konkurranse

FERIE!!

 • Skrevet 10.04.2014 klokka 15:07
 • Kategori: Kvardag

Ahh, eg sitte endelig på Kjevik å vente på flyet mitt til Bergen. Da skal bli så godt å komma heim. Fulle kjøleskap, nyvaska kle og masse familie- og vennekos, da blir så bra! Håpe eg rekke båten heim, da blir på minuttet i så fall..

Reise i verdens beste skappelgenser og Katrin Uri skjerf. Deilig!

God påske!

Life is short, buy the shoes

 • Skrevet 07.04.2014 klokka 20:29
 • Kategori: Innkjøp

I mårgon er det tendelig id for Passion for Fashion, moteshowet arrangert av studentar her i Kristiansand. Vi gler oss s til å sjå kor mange festkledde folk som vil dele denne kvelden med oss. Det blir både goodiebags og champis til dei oppmøtte. I den anledning trengte eg jo selvfølgelig nåken nye sko.. Det som er så fantastisk med vårens finsko er at hælen ikkje skal være så høg. Perfekt for meg! 

DNA- 599,-

#shoes #sko #shopping #klær #penger

Eksamensmodus

 • Skrevet 06.04.2014 klokka 23:03
 • Kategori: Kvardag

Eksamen i måro, ikkje klar. Så mykje å lese på at eg blir gal! Har vore på skulen i fra 11-20 idag...Tar det med godt mot og sitt oppe litt til.. Torsdag og påskeferie kan ikkje komma fort nok!

Over og ut!

Muffinsfredag

Idag har eg vore på jobb og kom inn dørene klokka 22, og då orker eg ikkje å begynne å lage noko mat til bare meg. Så eg blanda sammen ein muffinspakke eg hadde ståande, og vips, muffins til lkvelds! Men no har eg ete to stk og kjenner at suget ette nåke salt skrik.. Var kanskje ikkje den luraste kveldsen alikevell...? Pytt pytt.. Og siden eg ikkje har nåken tv kanalar og skal på jobb igjen i morgon tidlig, så seier eg god natt :)

Nye øyenbryn

 • Skrevet 03.04.2014 klokka 18:03
 • Kategori: Innkjøp

Wow, i går tok eg endelig mot til meg å gå å fikse øyenbryna mine. Har "spart" i nåken veker no, slik at det skulle bli lettare for klinikken å gjere det. Eg grua meg sånn passelig, med tanke på at det var voks! *auu* Eg blei veldig positivt overraska, det var jo ikkje vondt i det heile. Eller, ok, litt vondt var det, men ikkje *stå å nappe kvar hår * vondt. Og det var over på ca 5 min! Dette skal eg gjere fleire ganger, billig var det og :) Tommel opp for gjevnare øyenbryn!


#makeup #øyenbryn #voks #happy

Because I´m happy

 • Skrevet 03.04.2014 klokka 12:27
 • Kategori: Kvardag


Ha ein fin dag!

Ytrefilet av svin

Nam nam nam.. På mandag hadde vi ein bedre middag siden Vegard skulle reise til Bodø idag. På menyen sto det søtpotetpure, smørdampa spinat, reddik og asparges og ytrefilet av svin surra i bacon. Dette å nok vere noko av det bedre eg har smakt på lenge *skryte meg sjølv opp i skyene* :p   

Ytrefileten sto i 170 grader i ca 35 min så tok eg den ut og pakka aluminiumsfolie rundt den så den fekk kvile i ca 15 min. Dei dampa grønsakene heiv eg bare oppi ei panne med smør i, og venta til spinaten hadde sege godt sammen. :)

Piknik i solveggen

 • Skrevet 01.04.2014 klokka 18:50
 • Kategori: Kvardag

I måro reiser Vegard til Bodø.. Så idag når han var ferdig med eksamen, som han fekk 100% på som vanlig(..), gjekk vi på Bystranda for å ha piknik! Det var så varmt, eg satt i bare t skjorta og nøyt varmen. Gledar meg til det blir enda litt varmare i været. Bare sjå kor fint det var!

Heldigvis er det ikkje lenge før vi skal heim til påske! Eg fekk bestillt meg billettar til Bergen idag, 10.april kan ikkje komma fort nok! :D

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign

hits