Ida Røssland

Grove rundstykker - oppskrift

Søndagsfrokosten er alltid nåke ekstra her i heimen :) Idag blei det ferske rundstykker, og Vegard var storfornøyd og dei var så gode! :) 

Dei var veldig enkle å laga, men tok litt tid pga all hevinga og sånn. Her er oppskrifta:

Ompa Ompa- Oktoberfest 2013!

 • Skrevet 27.09.2013 klokka 16:31
 • Kategori: Kvardag

I går var vi på oktoberfest på skulen, for ein gøy kveld! Vi dansa vidare til byn og ned på Kick som var pyna til oktoberfest fra topp til tå, med ompa ompa musikk og dans på borda.
Nellypakke i posten!

 • Skrevet 26.09.2013 klokka 14:59
 • Kategori: Innkjøp

Hadde glømt kor gøy da var å venta på pakke i posten! Var 15% på Nelly i går så eg klikka heim Steven Madden bootsa under. Har sett på dei tidligare, men har ikkje villa kjøpt dei i Oslo til 1300kr. Passer dei ikkje er det bare å sende dei tilbake :) 

Sko HER - Topp HER - Skjørt HER

Ein anna ting som var genialt med tilbudet var at eg fekk Kickback sjølv om det var med rabattkode! Meld deg inn i Kickbak no og få pengar tilbake på det du handlar på :)

Veke 38!

 • Skrevet 18.09.2013 klokka 21:59
 • Kategori: Vekeplan

Full plan heile veka, godt med mykje å gjera. Blir ekstra godt med helg då! :)

 

Oslotur 3/6

 • Skrevet 18.09.2013 klokka 21:23
 • Kategori: Kvardag

Nye dagar i Oslo står for tur, og eg er halveis på turane mine før jul. Tok toget med Mona idag, og ho hadde virkelig pakka for ein tur øve Atlanteren...Vi skal vera i heile 3 dagar i Oslo..

Lillelørdag blei tacodag på meg i Oslo. Middagen for morgondagen er og redda då..

Når eg kom fram til leiligheten låg det ein pakke på sengo mi. Verdens snillaste besto har strikka sokka til hausten!  Tusen takk snille deg <3Sundaypancake

Dagen idag har starta perfekt med pannekaker og blåbærsmootie! Vegard trur han har fått overdose antioksidantar no... Pannekakene er i frå Proteinfabrikken og er kjempegode og enkle å laga. :)

No skal vi snart på Elixia, før bowling med Mona og Harry kanskje står for tur :)

Ulykkesdag? Ikkje her!

 • Skrevet 13.09.2013 klokka 21:41
 • Kategori: Kvardag

 Eg har rydda, kjøpt blomar og laga sjokolademousse. Ser The Voice og nyte stillheten dei siste timane før Vegard kjeme heim! Eg kom meg ikkje på jobb idag.. Feberen var tydligvis ikkje klar til å sleppa taket, men no kjennes det ut som eg er ferdi med det. Godt å vera frisk! *bank i bordet*

God helg!

Endelig!

 • Skrevet 13.09.2013 klokka 12:01
 • Kategori: Kvardag

Hurra hurra! Endelig er dagen eg har venta på i fem veker komt, Vegard kjeme heim. Blir så godt å ha han heima fram til midten av Januar :) Idag skal eg på jobb til 16:00, rydda og gjera det fint til samboeren kjeme heim :)  

Onsdag var eg som sagt på middag med klassekontaktane, og herremin for ein middag vi fekk! Indrefilet av okse til hovedrett og ein fantastisk sjokoladefondant med bringebærsorbet til dessert. Var så mett at eg kunne ha rulla heim. Så igår når eg sto opp bar det rett på gratis lunch og omvisning der skulen skal vera etter nyttår. Heilt greit lokale. Kanskje litt lite og trangt i forhold til det vi såg for oss, men vi må bare sjå positivt på det og holde eit godt miljø på skulen oppe :)

Ikkje nok med at eg har hatt mykje å gjera, men eg har og vore full i feber og forkjøla denne veka.. Så mellom alle møtene, skule og jobb har eg trykt i meg paracet og prøvt å slappa av. Siste dag før helg og eg er ganske redusert og klar for sofaen!

Heimelaga proteinsjokolade!

Superkjæresen komme heim imåro og eg har laga nåke godt som han kan eta både før og etter trening med god samvittighet, nemmlig proteinsjokolade! Den var kjempeenkel å laga og smakte overraskande godt, så no gjennstår det bare å sjå om Vegard liker den lika godt som meg :)

Du treng:

60 gram proteinpulver med sjokoladesmak ♥ 30 gram kokkosmjøl ♥  sukrinmelis ♥ Litt melk  Sjokolade

Bland sammen det tørre og tilsett mjelk til det blir ein seig masse. Eg rulla pølser i plastfolie og la dei i frysen i ca 30 min mens eg smelta sjokoladen i vannbad. Når sjokoladen er klar skar eg sjokoladerullane i passelige store bitar og dyppa i vannbadet. Strø pynt på med ein gang siden sjokoladen smelta ganske raskt :) 

Oppbevar i kjøleskapet og NYT!

Travel veka

 • Skrevet 08.09.2013 klokka 20:33
 • Kategori: Kvardag

Denne veka er kalenderen min ganske full. Har ikkje mindre enn fem møter eg skal på. I forrige veka fekk eg spørsmål om eg ville væra med i forskjellige verv på skulen, og eg sa ja. Så no er eg med i sosialkommiteen, er klassekontakt og skal vera med som markedsføringsansvarlig for næringslivsdagen her i Kristiansand. Blir eit hektisk, men kjekt skuleår! :) 


Utenom det er har lista opp under her så må eg jo sitta på skulen å lesa.. Håpe bare eg får pressa inn litt trening og ! Vekas høgdepunkt er heilt klart at Vegard kjeme heim, etter å ha budd 5 veker i Bodø! :D

Oslo vol.2

 • Skrevet 08.09.2013 klokka 00:51
 • Kategori: Reiser

Andre turen til Oslo er over og eg er endelig kome heim i sofaen i Kristiansand. Har hatt nåken fine dagar i Oslo med Kristin :) Vi har kost oss med shopping, sol og god mat :) På torsdagen reiste eg på besøk til Kristin i Lillestrøm for å sjå leiligheten hennas. Studentar som vi begge er så kunne vi ikkje huska sist gang vi laga oss ein skikkelig middag... (på tide at Vegard kjeme heim no..)  Så vi laga oss eit indisk herremåltid og var mette resten av dagen. 

På Tjuvholmen

Bare tok ein kaffi med Erna'n

Fredagen var vi på Olivia på Aker Brygge og feira bursdagane våras!  Og enda kvelden med ei øl Lekter'n. Koselig plass :)

Skramleorkester på Karl Johan

Bare 11 dagar til neste tur!.. Puh hardt liv!!

10 dagar igjen!

 • Skrevet 03.09.2013 klokka 16:01
 • Kategori: Kvardag

Åh, endelig er det bare 10 dagar til verdens beste samboer kjeme heim til meg! Har vore veldig kjedelig å bu aleina i Kristiansand siden sommarferien var øve, men heldigvis har eg hatt nok å fylla dagane mine med. I morgon reiser eg til Oslo igjen, for andre gang på to veker. Litt stress, men eg føler det er verdt det!
Love you verdens beste! <3

Sicilia 2013

 • Skrevet 02.09.2013 klokka 20:21
 • Kategori: Reiser

Litt bilder i fra sommarferien på Sicilia. 

Det var ikkje vanskeli å sjå kva dag som var søndag og fridag for dei fleste. Stranda på bildet ovanfor var det berre lokalbefolkningen som låg på, og den var stappfull i helga og spesiellt søndagen. Elska dei sjarmerande fargerike parasollane og eg tok sikkert bilde av dei kvar gang eg gjekk forbi.. (til Vegards store fortvilelse..)


Har ein mann som lett kan fanga fisk med hendo! Størrelsen har ingenting å sei.

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign

hits