Ida Røssland

i'm mrs lonely

 • Skrevet 31.10.2013 klokka 09:26
 • Kategori: Kvardag
Aaahhh, kunne sove ein time lengre idag ja... Forlesinga begynner ikkje før kl 10 visst..  ZzZZzzzzzZzz.....

Hausfargar!

 • Skrevet 29.10.2013 klokka 10:09
 • Kategori: Kvardag

Sjå alle dei fine fargane! Hausten er kome til Kristiansand, håpe den blir ei stund før snøen kjeme. I helga har vi hatt besøk og kost oss masse! Eg og Mari Ann har vært på shopping mens guttane såg fotball, og vi har vært ute å ete ein nydelig biff på Slakter Sørensen :) Trur eg og Vegard må bli flinkare til å gå ut å eta, sjølv om det kostar litt. Er jo så koselig :)

Sjå så flotte fargar!

Herlig middag :D


I morgon reiser eg til Oslo for helga, før eg reiser vidare heim til fine Kvinnherad på mandag! <3

Ny sminke: INGLOT

 • Skrevet 28.10.2013 klokka 21:35
 • Kategori: Innkjøp

På Torsdag åpna nye Sørlandssenteret her i Kristiansand. Det er faktisk blitt Norges største kjøpesenter, og det forstår eg godt. Er ekstremt stort, og ein kan lett gå seg vill der.. Det var jo sjølvsagt heilt kaos der oppe, med ekstremt med mennesker. Eg sjønner ikkje kor alle folka kommer i fra.. Men det positive med åpningsfest er mange nye butikkar og mange gode tilbud :D Eg handla ikkje så masse, bare ting eg trengte *kremt*.. Er komt ein ganske billig sminkebutikk der som heiter INGLOT, altså for ein sminkehimmel! Kvalitetssminke til ein grei pris for ei studentlommebok :)

Matte øyenskyggar og pudder! -50% = pengar spart ;)

'

 

Ny jobb!

 • Skrevet 23.10.2013 klokka 21:49
 • Kategori: Interiør

Yes! Dette var ein av hemlighetane eg hadde denne veka. Var i intervju forrige veke og fekk svar idag om at dei veldig gjerne ville ha meg på laget i nyåpna butikk på Sørlandssentert! Endelig skal eg få lov å jobba med salg av interiør igjen. Ikkje bare "vanlig" interiør, men interiør med kvalitet og særpreg. Fra Palma Collection reiser Palmadamene for eksempel til India og finner fram unike varer som er heilt unike! Blir vel eit problem at lønna vil gå til interiør no..Butikken vil føre varer fra Palma collection, Ceannis, Affari, Mateus, Ygg og lyng og Savone de Marseille.Glede meg sånn til å starta i ny fin butikk :D

http://www.palma.no/   http://palmabutikk.no/

Skappelgenser

 • Skrevet 21.10.2013 klokka 22:33
 • Kategori: DIY- Ferdig

Endelig klart for nytt strikkeprosjekt for meg, min tolmodighet og lommeboka! I tillegg til at Dropsgarn er biligare enn "orginalgarnet" til Skappelgenser er det og på 25% ut året! Og siden mamma har kidnappa genseren eg strikka i fjor fant eg ingen anna utvei enn å laga ny :) Valgte ein kvit/ kremfarge, brukande til alt! 

Her er genseren eg laga i fjor, med litt hjelp fra mamma :) Den meir gyllen fargen enn den eg har starta på no.


Lure på kor lang tid det tar å strikka den ferdig! Vi jo helst gå med den no :)

#skappelgenser #DIY #strikk #strikking

18.10.2013

 • Skrevet 18.10.2013 klokka 19:21
 • Kategori: Kvardag

Om mindre enn ein time slår klokka helg! Er så deiligt med helg sjøl om eg ikkje har 8-16 jobb. Det beste med helg må nok vera at vi begge er heime samtidig og kan gjere akkuratt det vi vil! Ikveld blir det i alle fall gullrekka med The Voice, Nytt på Nytt, og Senkveld på oss :) I måro skal eg på jobb kl halv 9, så blir tidlig kveld idag :)


Blomen fekk vi av mormor til Vegard når ho var på besøk. Rosa passe meget godt inn hos meg :) Putene i bakgrunnen er nye og kjøpt til 50% på Kremmerhuset her om dagen :) 
God helg! :)

Pancakes!

Var på Coop idag og der har dei litt større utvalg enn på Kiwi i byn. Har hatt lyst å prøva havremjøl ei stund no, men orker ikkje akkuratt å male havregryn..  I allefall blei det havrepannekaker til mat når eg kom heim idag! Enkelt, godt og mettande.Topp med cottage cheese og blåbærsyltetøy, åhh <3

God start!

 • Skrevet 16.10.2013 klokka 13:41
 • Kategori: Kvardag

Biola, havregryn og frukt = ein fantastisk start på dagen! 


Har jobba med strategi og salgsledelse oppgavene i heile dag. Venter bare på at klokko skal bli 17 og at Vegard skal komma heim så eg kan laga tomatsuppa med egg, nam! OG eg har ein to gøye hemlighetar no, den eine allerede i måro! Glede meg :)

 

Oppskrift: Brownie cookie

Starta dagen med 500 kcal på Elixia kl 09:00. Var heilt ekstremt stiv i låra etter timen i går, så blei litt haltande treningsøkt idag. Resten av dagen har gått til skulejobbing med to oppgaver vi skal levera inn til jul. Endelig er vi komt skikkelig i gang! Idag når eg kom heim låg Vegard på sofaen og syntes synd i seg sjølv. Han var sjuk og trist og trengte sjokolade sa han. Så siden eg kjøpte meg ny kjøkkenmaskin forrige helg så fekk eg endelig tatt den i bruk. Heiv sammen ei browniecookie røra som eg fant. Kjempe enkelt og godt, utenom at eg aldri får til å smelta sjokolade i vannbad...


No skal vi sjå Ylvis og kosa oss med kjeks :) Ha ein fin kveld! :)

Gellack fransk manikyr

 • Skrevet 14.10.2013 klokka 10:52
 • Kategori: Innkjøp

Eg har endelig fått surra meg til å kjøpa gellac utstyr! Har ønska meg det ei stund, men til 500 kr synst er var litt mykje. Så kom eg over eit set til halve prisen på Kicks.no!  :) Hadde egentlig ikkje trua på at det skal holde siden eg skulle legga det sjølv, men det har virka overraskande bra! Blei overraskande fornøyd med resultatet siden er ikkje er så stø på handa... Lurer på kor lenge dei varer med fransk manicure. Rein kvit neglelagg holdt i over ei veke, inntil eg begynte å rive dei av.:p 

Fornøyd med resultatet :)

Bianco Block Boot

 • Skrevet 10.10.2013 klokka 19:49
 • Kategori: Innkjøp

Eg er tilbake i Oslo for 4. gang no, blir godt når desse reisene er øve og det blir jul! Idag gjekk eg å surra litt i byn etter skulen og fant meg nye vintersko på Bianco. Siden eg fekk eit gavekort til bursdagen der,så gjore det ikkje så mykje om eg kjøpte nye sko!

Eg er kjempe fornøyd! Dei er skikkelig godt fora og gode og varme. No kan snøen bare komma til Sørlandet!

Fårikålsøndag!

 • Skrevet 08.10.2013 klokka 17:27
 • Kategori: Kvardag

Etter koselig besøk av Gunn og Jan i helga svingte Vegard seg i gang med å laga fårikål til meg! Det var så godt, minna meg om å vera heima hos Besto :)

Er ikkje akkuratt mulig å få eit delikat bilde av det då..

På fredag var vi på Ikea og eg fekk fine blomar av Gunn:) Sjå så fine, råååsa!Homemade Salsa!

 

Igår kom eg over ein kjempe enkel og god salsaoppskrift på passionforbaking.com. Har alltid hatt lyst til å prøva å laga salsa sjølv, men siden eg ikkje er nåken stor fan av tomater så har det aldri blitt. Så siden United skulle spela kamp idag, og Vegard "må" ha nåke godt til kampane fant eg ut at idag var dagen for å teste ny oppskift! Den blei overraskande god, og smakte ikkje alt for mykje "rein" tomat :) Vegard spørre i alle fall om meir og meir for kvar gang skåla hans blir tom.! 


Bland alt sammen med ein stavmixer i ein bolle til det blir ein jevn saus. Eg fekk ca 500 gram ferdig salsa! 

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign

hits