hits

Ida Røssland

Det viktigste i eit hus?

 • Skrevet 28.03.2018 klokka 11:14
 • Kategori: Samarbeid

Reklame | Bygghjemme.no

Det første eg såg på når vi fekk tilsendt bilder av huset vi bur i no var gulvet. Altså, eg har vært innom mange forsvarsboliger, og gulvet er alltid det samme.. Det er alltid eit gul/oransje gulvbelegg i fra 1970 som regjerer.. Gleden var derfor stor då eg fekk bildene og gulvet var så moderande som dette! Eg gjekk i taket, og tenkte at det ikkje gjorde så mykje korleis veggane og resten av huset såg ut, då det alltid kan gjerast nåke med.

Tenk at nåken har orka å legge eit fint laminatgulv i heile stova og kjøkkenet, og det i ein bolig som dei bare har leigd for ein periode! Eg er i alle fall sjeleglad. Ikkje nok med det så merker eg at vi har det mykje lunare og varmare på gulvet enn fleire vennepar som kun har gulvbelegg. Så når vi ein gang kjøper oss bolig, ja då er det gulvet som må byttast først.. Ta gjerne turen innom Bygghjemme.no for mykje god inspirasjon til huset.


Og i tillegg så gjere det jo absolutt ikkje nåke at gulvet er fint å ta bilde av, eller kva?😃 

 

#interiør #sponset #spons #design #diy

Planar for soverommet

 • Skrevet 29.09.2017 klokka 23:17
 • Kategori: Samarbeid

Innlegg i samarbeid med Chilli.no

No har eg fått pussa opp tre rom i dette huset vi bur i, og soverommet står så absolutt for tur. Her er det ikkje bare eit strøk maling som skal til foråseidetsånn.. Tanken er at eg skal male den eine veggen i samme blåfarge som eg har i stova. Eg har og lyst å lage ein sengegavl. Stoffet har eg vel hatt liggande i nåken år, så det er jo mulig eg må kjøpe nytt no..😅  Det blir som resten av huset, ein blanding av nordisk og skandinavisk stil. Deilige fargar eller?😀

Vi er egentlig og på leit etter ny seng. Den vi har no er over 5 år gammal og ikkje nåke spesielt god av kvalitet. Dessuten så forsvinne det jo enorme mengder sokkar under ei slik seng som har høge bein.🙄 🤔  Her har eg funne fleire typar eg liker, som og har sokkel og vil hjelpe mot sokkeproblemet vårt. 

Bare sjååå kort tragisk og kjip soverommet er no då... Det er nesten flaut å vise fram.. Her må det endringar til ja!😅

#oppussing #soverom #hodegavl #hus #hjem 

I got buttered by Gaia

 • Skrevet 05.05.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Samarbeid

SAMSUNG CSC

For ei veke siden fekk eg tilbud om å få tilsendt ein tights i fra ei eg blei kjent med i Phoenix. Ho er konsulent for Lula Roe, som er eit selskap som selger supermjuke og komfortable kle. Det blir litt som Mary Kay, Forever Living, bare med klær. Dei selger klær i unike design, så egentlig er ikkje nåken plagg heilt like. Uansett, eg sa sjølvsagt ja til å få teste ut ein av desse tightsane som alle dei amerikanske damene i Phoenix snakka om, og gjekk i så og sei kvar dag. Altså eg tuller ikkje når eg seie at mange av dei budde i dei..😅

SAMSUNG CSC

Og eg må sei, dei var enormt deilige å ha på seg! Kjente jo ikkje at eg hadde dei på meg i det heile! Det er ikkje slik at eg går så mykje med tights akkurat, men eg kan jo bruke dei heime eller på yoga om eg vil. Freshe og passande til Florida var dei i alle fall 😃 

SAMSUNG CSC

Eg er veldig usikker på om ho sender til Norge, men for dåke som bur i Usa og ønsker å ha tak i ein unik tights: HER kan dåke ta kontakt med ho 😃 Eller prøve på Facebook : LuLaRoe Gaia Forrest 😊

SAMSUNG CSC

#igotbutteredbygaia #lularoe #clothes #yoga #iviusa

GANT luxury

 • Skrevet 15.11.2015 klokka 19:38
 • Kategori: Samarbeid

I samarbeid med iseng.no

Eg skal ærlig innrømme at eg sett kvalitet framfor kvantitet, når det gjeld interiøret eg har i hus. Det er godt mulig eg brukar det som ein unnskyldning til å handle litt dyrare ting, og ikkje få så dårlig samvittighet etterpå, men det virkar. Eg handle så og sei ingenting interiør som er av "dårlig" kvalitet lenger, og på den måten blir eg nok meir glad i tinga eg har rundt meg og sett pris på dei kvar gang eg bruker dei.

 

No har eg vært så heldig å få tilsendt nåken nydelige og mjuke frottè-håndklær i frå nettbutikken ISeng.no ! GANT sine håndklær er laga av 100% tjukk bomull og er svært mjuke og behagelige. Håndklene blir faktisk bare bedre og bedre for kvar gang du vaskar dei, nåke som selvfølgelig er positivt (då desse garantert kjem til å bli mykje brukt her i hus).

Håndklene skal vaskast på 60 grader, men i første vask er det anbefalt at ein vasker håndklene i kaldt vatn i maskinen. På den måten binder teksitl-fibrane seg, og håndklet vil halde seg fint enda lenger!

Visste du at ein faktisk kan vurdere eit håndkles kvalitet ved å sjå på vektverdien? Det vil sei at tjukke og mjuke kvalitetshåndklær er tyngre enn tynne og billige variantar. GANT sine hådklær har faktisk ein vektverdi på heile 600 gram pr m2, og det er av høg kvalitet. Dei har og ein fantastisk absorberingsevne. 

Håndklene er laga av 100% bomull, utan innvevd nylon. Du får håndklene i tre forskjellige størrelser:  Gjestehåndkle 30x50 cm, håndhåndkle 50x70 cm og dusjhåndkle 70x140 cm.

Håndklene finn du her: Gant Home 

ISeng.no fører fleire luksuriøse kvalitetsmerker som; Georg Jensen, Canada Goose Home, Arne Jacobsen og Designer guild. Det er fleire positive årsaker til å legge julehandelen til Iseng. Ein av dei viktigaste årsakene må nok være at dei har gratis frakt og rask levering. Eg fekk pakken på to dagar og dei garanterer levering innen fire dagar :) Ta julehandelen her

 

 

#håndklær #gant #interiør #interior #rom123 #design #ganthome #spons #konkurranse #sponsor #nettbutikk

Glam season - rabattkode

 • Skrevet 10.11.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Samarbeid

I samarbeid med Rabble

No er det ikkje lenge før julebordsesongen er i gang, og da treng vi jo alle litt nytt i sminkepungen og kleskapet. Eg har i alle fall satt sammen ein liten collage med produkter til julebordet, fra Nelly , Ellos og Shopping4net . Klikk inn på linkane og få gode tilbud i dei forskjellige nettbutikkane! På Shopping4net kjøper eg faktisk alltid linser og. Det verste eg veit er å bruke pengar på vanlige forbruksvarer... Prisen på linser varierer og heilt ekstremt, så det at det er mulig å få rabattkodar på slike kjedelige ting er heilt genialt.

Lady Million parfyme - Voluspa - Essie neglelakk - Chloé parfyme - GHD Gold - Clarins leppestift - TanCan sjølvbruning -  Ansiktsmaske med 24 karat gull - Øyeskygge i gull og svart - Hårspray som holder heile kvelden - Foundation - Volummascara - Terracotta Bronzing - Øyevipper - Sko - Day Birger et Mikkelsen veske - Svart kjole med gull 

Rabble.no  er ei norsk nettside kor du kan finne gode tilbud og rabattar på mange forskjellige kjente og ukjente nettsider. På Rabble finn du nettsider som Nelly, Adams Matkasse, CDON og mange fleir. Som den lille rabattjegeren eg er, så er jo dette faktisk heilt genialt. No kan eg ha oversikt over alle dei beste tilbuda, samla på ei side. 

#rabatt #rabble.no #rabatt #samarbeid #bloggklubben #collage #julebord #nettavisen #glam #shopping #mote #skjønnhet

Say Blue (Sponset video)

 • Skrevet 24.08.2015 klokka 18:14
 • Kategori: Samarbeid

Sponset video/ innleggSay Blue kolleksjonen til Gina Tricot er inspirert av slengbukser i denim og lause klassiske plagg. litt 70´s/ romantikk wibes. Eg har vurdert å kjøpa ei slengbukse lenge no, men har aldri komt så langt. Har vært litt usikker på korleis eg skulle brukt den, men sannheten er jo at den kan brukast til alt! Samme med jeansskjørt. Eg gjekk egentlig mykje med det før når eg var mindre, men så forsvant det vel fra motebildet/butikkane. Så endelig er det komt tilbake i butikkane, og eg kan endelig finne  det perfekte skjørtet. Nei, eg er i alle fall fan av den avslappa stilen som er komt no :)

Her kan du og sjå nåken av antrekka i musikkvideoen til tvillingduoen Say Lou Lou. (Sponset innlegg)

#fashion #mote #ginatricot #70s #Bloggklubben

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign