Ida Røssland

Måneden som gikk: Juli

 • Skrevet 31.08.2017 klokka 08:00
 • Kategori: Sist måned

No når kvardagen endelig er i gang igjen, så tenkte eg at eit innlegg om sist månad kunne være kjekt å lage. Planen er jo at denne type innlegg skal komme etter kvar månad. Det er jo ikkje alt som skjer i kvardagen som kjem i eige innlegg på bloggen, så ein oppsummering kan være kjekt å sjå tilbake på. Så slepp eg å skrive dagbok 😅


1.-04.07: Vi ferierte fortsatt i USA og var nåken dagar i New York før vi reiste heimover til Norge.😊 Innlegg HER og HER.

04.-05.07: Heimreise og endelig landa vi på Norsk jord!😃  Etter eit heilt år i utlandet var det virkelig godt å komme ut på Flesland å kjenne på den friske lufta vi har her i landet. Les meir om det HER.

12.07: Utdrikningslag til Kristine! Vi tok båten i frå Stord og over til Skånevik kor vi skulle være for dagen. Her var vi på Villmarksleiren og hadde leikar og åt mat. Dette kan virkelig anbefales!

13.07: Eg blei med Kristin på Maria Mena konsert i Baronihagen. Tidligare på dagen hadde vi hatt besøk av Maria inne på Instinkt Mote, så ho opptredde i ein kjole ho fekk i frå oss. Stas! Sjå innlegger HER. 😊

19.-20.07: Eg reiste spontant til Kalve for å besøke tante og onkel på hytta si.😊 Mamma og Harald var allerede reist med båten, så eg var ikkje vond å be. Simen kom og, så vi fekk to fine dagar ute i havgapet ilag. Sjå fleire bilder HER.

20.07: Vegard blei 25 år! Dette feira vi rolig med eit familieselskap heime i Omvikdalen. 

21.-23.07: Eg og Vegard lånte båten til pappa ut til Halsnøy for å være med på Den Store Reke og Krabbefesten som blir arrangert kvart år. Vi låg i båten ved siden av mamma og Harald, og levde båtlivet fult ut. Veldig koselig!😊 Dette blei og vår "miniferie" i år.

28.-31.07: Vi reiste til Kristiansand for å flytte ut av leiligheten vår. Flyttefolka kom ikkje før på mandagen, så på lørdagen hadde vi ein heidundrandes fest med gode venner i Vigvollåsen! Vi var dessuten på Kapteinsabeltannshow på fredagen, så fekk vi gjort det og før vi flytta. 😊

Takk for oss Kristiansand! <3 

#blogg #reise #usa #sistmåned #juli #2017 #ferie #kristiansand #kvinnherad

Oppsummering Juni:

 • Skrevet 10.08.2016 klokka 23:35
 • Kategori: Sist måned

Bedre seint enn aldri, eller ka? Sommaren har egentlig flydd litt forbi meg, og alt eg har hatt på "to do" lista mi etter at eg kom til USA, har blitt nedprioritert i varmen. No er vi tydeligvis inne i ein skikkelig regnperiode her borte, så eg får endelig litt tid til inneaktivitetar, som å sitte på pc og være kreativ :) Her kjem i alle fall ei oppsummering av juni månad. Juli er forhåpentligvis rett rundt hjørnet.. ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

02.06: Eg starta dagen med ein joggetur til Hamresanden før det var grilling med gode venner hos Helge. Sola steikte på terrassen, så vi holdt på å smelte vekk. Fleire bilder finn du HER.

03.06: Fredag satt eg på med Vegard til Kjevik og gjekk heim igjen på morgenkvisten. På ettermiddagen reiste Linn, Anette, Tanja og eg til Hamresanden for grilling og soling. Eg gjekk heim i 18-19 tida, for då var det på tide å komme seg heim til middag og Idol!04.05: Eirik og Linda inviterte til innvielse av den nye utesofaen sin, og vi var ikkje vonde å be! Kvelden blei derimot litt lenger enn eg hadde planlagt, då vi møtte ein kollega av Vegard, og kona, på byen og dei ville ha oss med på narch. Heldigvis hadde vi med oss ein sjåfør, så vi blei kjørt heim i 06 tida.. Zzz, søndagen gjekk med andre ord vekk til soving og soling..

06.06: Eg hadde date på Bystranda med Therese, ei eg har studert med, og vi var klare der kl 11! Ein heilt fantastisk dag med knall sol! Les meir om den HER.

11.06: Utdrikkningslag til Eva! Veldig kjekt at eg fekk med meg dette, siden eg var reist heim når bryllupet var. :) 

12.06: Marthe tok ein haug med bryllupsbilder av oss på Hamresanden! Åhh, så mange fine :D

14.-19.06: Eg reiste ein tur heim til Kvinnherad for litt butikkjobbing, barnepass og familiekos. 

21.06: Tirsdagskonsert på fiskebrygga med Linn, Anette, Mona og Harry.

22.06: Gradueringsparty på Kjevik.

24.-26.06: Reiste til Bergen for å delta i utdrikningslag til søskenbarnet mitt, Silje. Ho blei virkelig tatt på senga! Vi hadde ein kjempe kjekk dag i klatreparken i Bergen og nydelig tapas til seint på kveld. Skal sjå om eg får lagt ut litt fleire bilder fra dagen :)

30.06: Simen kom på besøk for Palmesushelga og eg og Vegard driv på å et ut av frys og skap. Vi inviterte Martin bort på tidenes kjøttmåltid med hjort og lam frå Kvinnherad. Ein type "last supper" i Vigvollåsen!

Oppsummering Mai:

 • Skrevet 28.06.2016 klokka 11:24
 • Kategori: Sist måned

Mai:

2.05: Eg delte at vi skulle reise til USA i eit heilt år! Les meir om det HER. No er det bare tre veker til vi står klare til å reise! Iih! Eg har begynne å pakka då, men ka i alle dagar pakkar ein med seg for eit år??

11.05: Koselig tur i nabolaget, der vi fann ei perle av ei strand! No hadde sola og sommaren og begynt å komme for fullt til sørlandet.

12.05: Eg hadde eksamen i praktisk økonomi (som vi forsåvidt ikkje snakka om....), og eg reiste heim til Kvinnherad. Sushi på kvelden blei ein god trøst!

13.05: Surpriseparty for Anita, mamma si gode venninne og mi "bonusmor". Fantastisk gøy kveld med voksne og oss ungar ;)

14.05: Tok eg turen på cowboyparty i Rosendal. Fantastisk stemning med gode folk som eg ser så sjelden! Ja, og det er vel ikkje noko cowboyparty utan ein fjording? :p


15.05: Pappa har endelig kjøpt seg båt! Så vi hadde første turen med den, på ein heilt fantastisk nydelig dag! Kaffiselskap i Naustviko med familien blei det og :) Fleire bilder HER.

16.05: Eg tok båten til Bergen for å møte Vegard. Han hadde vært der heile helga på besøk hos Morten, bror sin. Vi tok ein tur på vorspill hos ein kompis av Simen, søskenbarnet mitt. Før det bar ut på byn kor vi spratt champisen når klokka passerte midnatt!

17.05: Eg hadde store planar om å stå opp til champagnefrokost kl 07:30, men sov godt gjennom alle alarmane til eg våkna klokka 10.. Då spratt eg inn i bunaden og tok ein taxi ned til ei veninne av Ruth Elisabeth og starta feiringa av nasjonaldagen der. Etter kvart gjekk vi til byen og Trond og Vegard kom for å ta ein matbit med meg og Marte :)

20-22.05: Vel, VI GIFTA OSS lørdag 21.05. :p Litt kjapt og gale, siden vi reiser til USA snart. Dagen og kvelden blei feira med foreldre, søsken og forlovera til seint på natt. For ein fantastisk fin dag! :) Eg gler meg allerede til vi skal gjere det "for real" om nokre år!

26-28.05: Åpning av butikken til Kristin heime. Les meir om det HER.

30.05: Eg klypte meg kort! Wææ, eg har fått så mykje skryt at eg velge å være fornøyd med det :) Det veks jo ut igjen. Dessuten har det vært heilt fantastisk å ha litt kortare hår no i denne varmen som har vært dei siste vekene. Sjekk resultatet HER

I heile mai har vi og hatt mange koselige sammenkomstar på terrassen vår med naboar. Grilling, speling og gode samtalar er gull verdt <3

 

Oppsummering April!

 • Skrevet 03.05.2016 klokka 22:36
 • Kategori: Sist måned

April:

01-03.04: Hovdentour med gode kolleger. Turen kan du lese om her :)

09.04: Bursdagsfeiring av Mona og Harry.


11.04: Cafe med fine Monami<3

19.04: Jentekveld med Mona og Line!

20.04: Feiring av bursdagen til Therese med jentene fra BI. Her fekk vi og ein gladmelding om at ei av jentene venter ein liten ein i september <3

22.04: Lønningspils etterfulgt av utgang med Sofie :) 

23.04: Ute med kollegaene til Vegard. Haha, ja dette er nåke som skjer litt for ofte. Plutselig kjem det ein for å sjå fotballkamp med Vegard, så kjem ein til. Og plutselig er dei så gira at eg bare må finne vinflaska og gå på badet for å gjere meg klar for kvelden. :) Er veldig koselig då!

29.04: Eg hadde siste dag på jobb. Meir om det kan du sjå her

SAMSUNG CSC

#oppsummering #januar #april #mars #thismonth #tb #throwback

Oppsummering mars!

 • Skrevet 12.04.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Sist måned

Mars:

11-13.03: Oslotur med jobben til Vegard12.03: Vi forlova oss! Vegard gjekk ned på kne midt på slottsplassen i Oslo! <3 Skikkelig patriot ;)

18.03: På koselig babyshower for ein kollega.

19.03: Heim på påskeferie!!

23.03: Nydelig tur til Storhaug med mami!<3 

23.03: Herlig heilaften med tapas hos Mari Ann, Geir Ove, Morten, Silje, Trond, Marte og Vegard <3

24.03: Kosekveld med min fine familie og søskenbarn <3

25-28.03: Hyttetur i påsken

#oppsummering #januar #februar #mars #thismonth #tb #throwback

Oppsummering Februar!

 • Skrevet 29.02.2016 klokka 10:00
 • Kategori: Sist måned

Her er ein liten oppsummering frå Februar måned. Som alltid har vi hatt mykje på tapeten, og ser no fram til ein roligare mars måned med påskeferie og hyttekos. :)

Februar:

1.02 : Eg spelte ein veldig kjekk håndballkamp med bedriftslaget, og fekk til ein rå kontring i lag med keeper som i hadde øvd lenge på! Ein god mestringsfølelse.

2.02: Det er "Spis for 100" i byn, og denne tirsdagen var eg, Vegard, Linn og Anette ute å åt middag på Egon. 

3.02: Eg og Mona benytta oss av tilbudet "Spis for 100" og gjekk på ein Burmesisk resturant for å teste nåke nytt. Det var nydelig mat, og er virkelig å anbefale. Resturanten heiter Mingalaba.

5.02: Etter jobb tok eg ein tur på cafe med Julia for etterlengta jenteprat, før eg møtte Vegard på Mother India for middag.

SAMSUNG CSC

7.02: Fastelavn-søndag hos oss. Vi hadde besøk av Linn, Anette og Helge heile ettermiddagen. Når eg la meg, for Vegard til ein kollega for å sjå årets Superbowl! 

12.02: Afterski på rooftoppen på jobb med grilling og kakao.

13. og 14. 02: Innhandling og bygging av ny benk til badet. Vi hadde og ein lang og koselig frokost med amerikanske pannekaker, sien det var valentine.

17.02: Var på Vipers- Larvik med gode venner fra jobb!Ingrid var så gla, og spørte om ho kunne få lov til å komma på bloggen ;)

18. - 21. 02: Benken var ferdig og plassert på badet. Vi hadde besøk av Gunn og Jan heile helga. Vegard reiste til Ørlandet for OJT på søndagen, så eg var ei heil veke aleine heime. 

25.02: Surpriseparty for Ingrid på jobb. Ho er ferdig med sin trainee-periode, og skal vidare inn i fast jobb, og eg kjeme til å savna ho sånn!

26.02: Bursdagsfest for Eirik. Dette var tidenes Minionsparty! Alle hadde samla seg for spleising på eit "green card". Dette er eit kort ein treng for å kunne spele golf på banane rundtom. HER kan du sjå oppskrifta på hua.

#oppsummering #januar #februar #thismonth #tb #throwback

Oppsummering Januar!

 • Skrevet 01.02.2016 klokka 23:48
 • Kategori: Sist måned

Tenkte å komme med ein liten oppsummering på små høgdepunkt i januarmåned. Tenkte kanskje dette kunne være kjekt å sjå tilbake på, då eg ikkje deler alt i fra kvardagen min på bloggen. Det er mykje eg "glømmer" å legge ut om :)

Januar:

1.1: Nyttåret blei innvia på Vågslid med rakettar og bading i stamp. Første nyttårsdag var ein nydelig dag i skibakken på Vågslid, etterfulgt av litt afterski. 

2.1: Pappa og dei reiste heimøve, eg og Vegard bestemte oss for å være ein dag ekstra. Det var surt i bakken, men vi tok oss nåken turar uansett. Når vi var ferdige fikk eg ein tlf fra ei veninne av meg, Marte, som fortalte at dei hadde stått 2 timar i kolonne ved hovedveien. Vi inviterte dei då opp på hytta for å vente, då det var estimert ei ventetid på over 6 timar. Dei kom seg øve fjellet, 5-6 timar etter dei først stillte seg i kø.

3.1: Vi reiste heimøve til Sørlandet og var klare for kvardagen!

4.1: Årets første snø! Denne fortjener eit eige punkt..;)

9.1: Eg overraska Vegard med resturantbesøk og Matomabillettar på Kick! Vi hadde og vår første tur i skiløypa i Jegersberg. 

15.1: Nyttårsbord med jobben til Vegard. Nydelig tapas fra messa og kjempestemning. 

16.1: Vi reiste på spontantur til Danmark ilag med Mona, Harry, Eva, Mathias og Zelia. Tur/retur samme dagen på ein liten harryhandel. Vi var innom Aalborg for å sjå, før vi kjørte til det store senteret "Bilka" litt utfor Aalborg. Det var så masse folk og ting at ein kunne bli sprø av mindre. Vi kom oss heilskinna heim igjen, og ikkje alt for fattige..

19.1: Etter fire dagar blei eg ferdig med min første Mariusgenser! Ein stor mestringsfølelse, då eg tydligvis klare å lese oppskrift i bok.. No er det bare å hoppe i alle mulige oppskrifter som finnes der ute!

21.1: Middagsbesøk hos Linn og Anette! Ein liten koselig tradisjon vi prøver å ha ein gang i veka.

SAMSUNG CSC

22.1: Eg reiste på julebord til Stavanger med jobben. Vi tok toget kl 09:00 på morgonen. 

23.1: Retur fra Stavanger, og var i Kristiansand kl 13:00. Det var rett på Westernparty på Kjevik med Vegard sine kolleger. Utkledning og alt! 28.-30.1: Eg og Kristin hadde ein jentetur til Oslo der vi var på vare og interiørmessa i Lillestrøm, shopping og nydelig mat og drikke. Vi åt nydelig tapas på Delikatessen på Aker brygge, nåke som virkelig er å anbefale. Lørdagen etter at Kristin var reist heim møtte eg bror min, Truls, for lunching og kvalitetstid. Sjekk innlegget HER

30.1: Eg landa i Kristiansand 20:05 og 20:55 var eg og Vegard på plass hos Mona og Harry for utgang med gode venner. #oppsummering #januar #january #thismonth #tb #throwback

This week - 46

 • Skrevet 16.11.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Sist måned

Vekas kjiping: På onsdag fekk vi fellesmail om at julebordet vårt blei avlyst/utsatt... Stemningen på heile jobb falt 10 hakk. Alle hadde gleda seg så til vi skulle på reise til Stavanger og feire årest julebord i skikkelig casino-stil. Forhåpentligvis får vi gjennomført julebordet rett over nyttår :) 

Vekas høgdepunkt:  Vil då være rake motsettningen av vekas kjiping! Med ein gang eg fekk mailen om at julebordet vårt blei avlyst, så heiv eg meg på telefonen til gode snille Andrea, som fiksa slik at eg kunne få være med på Vegard sitt julebord! Påmeldingsfristen var jo selvfølgelig gått ut, men eg skulle få lov å være med om eg fiksa meg ein date. Siden Vegard skal ha med seg Linn, så fridde eg til ein av dei single kollegaene til Vegard, og vips så får eg og reise på julebord med heile godgjengen! :D *GLEDE*

Vekas craving: Blåbærpai.. På søndag heiv eg sammen ein blåbærpai som vi tok med oss til Anette og Linn. Den koste vi oss med til landskampen, som virkelig ikkje var nåke å jubla av..


 

Vekas middag: Vel, denne veka /helga har eg og Vegard virkelig slått på stortromma. Vi har faktisk ete ute både torsdag, fredag og lørdag (!)... Altså, ka då livsnytere? ;D

Vekas innkjøp: Vi var på "shoppingdate" på Sørlandssenteret på lørdag. Vegard fekk endelig seg ei kåpe/jakke og eg fekk meg ny kjole til julebordet! Den er i ein grøn, blå farge. Bilde får vente til julebordet. Eg fekk og brukt opp tilgodelappen min eg hadde på Høyer! Då blei det ikkje så dyrt. Bilde kjem til veka :)
 

Vekas gullkorn:  

Vi sitte med middagsbordet og samtalen går selvfølgelig i mat vi ikkej har ete på lenge...

Vegard: Kanskje vi skal ha rømmegraut til middag ein dag?

Eg: JAA!!

Vegard: Så kan vi ha smøøøør og sukkeeeer og kaneeeel og sånne mini drue!

Eg: ....

This week - 45

 • Skrevet 09.11.2015 klokka 17:01
 • Kategori: Sist måned

Vekas høgdepunkt:  Eg scora mål på håndballkampen på mandag! Det blir mitt aller første håndballmål i serien, ever. Eg er jo ikkje heilt stø på reglane enda, så når dommeren blåste så var eg ikkje sikker på om det var tramp, stuss eller mål, så eg spurte like greit dommeren før eg jubla :p   Linn, Anette, Mona og eg var og på Start- Molde på søndag. Kampen i seg sjølv var ikkje nåke høgdepunkt, men når Viking slo til med 3 mål så betydde det at Start er klar for kvallikkamp, og kan då behalde plassen i Tippeligaen. Stemning på stadion idag. Kvelden avslutta vi på Amigos, der vi trykte i oss Fajitas.

Vekas kjiping: Når eg fekk melding av Vegard at han måtte reise på jobb i helga.. Vi hadde begge to gleda oss til å endelig ha ei rolig og fin helg, der vi ikkje skulle gjere nåke. Men slik blei det då ikkje. Neste helg kanskje!

Vekas craving: Pinnekjøtt! Kan nåken lage pinnekjøttmiddag til meg snart? Vegard??

Vekas middag: Jyttebær og brun saus... Altså, ka då spesielt...? Så på tirsdag var det ingen utvei  og eg måtte innom butikken på vei heim og handla inn til Jegergryte. Brukte Reinskav, nåke som var overraskande dyrt, men til gjengjeld er det jo reint kjøtt! 

Vekas innkjøp: På lørdag tråla eg Sørlandssenteret for ting til prosjekt eg skal i gang med. Eg trur eg fekk tak i alt, så no gjelder det bare å ha tid til det :p


 

Vekas gullkorn: Vekas gullkorn har komt som perler på ei snor i lunchen på jobb. Mesteparten av dei egner seg nok dessverre ikkje på trykk, så dei skal eg spare dåke for.

 

Nåken er meir gira på å trene enn andre:

O: Æ skal innføre onsdagsmila nå! Springe hver onsdag!

T: Ska du SPRINGE ei mil?! Æ blir jo sliten av å kjøre ei mil...

 

Vi snakka om uplanlagte barn:

S: Han ble jo velskapt da.

A:  Ja, det var jo ikke sånn at han hadde 10 tær eller noe.  Eller? 11 tær? 10 er jo vanlig da...

Uken som gikk - 44

 • Skrevet 02.11.2015 klokka 10:00
 • Kategori: Sist måned

Ukens høgdepunkt:  Eg og Vegard reiste på surprisetur til hytta på fredag! Både pappa og Mats ble superoverraska og glade, vi har jo ikke sett hverandre siden august! Det er alltid så koselig å komme opp på hytta. Nå er den pusset så fint opp også, det blir en glede å være der framover! 

Ukens kjiping: Oslo Wood lampen min tok kvelden og eg må nok levere den inn til uka.. Ellers har høstmørket begynt å innta stua mi før eg får kommet meg hjem fra jobb, så eg kjenner det snart er tid for noen gode høstkvelder med kakao og krem! 

Ukens craving: Pepsi Max og Olden Eple! Heldigvis fikk eg dekka begge behova i helga som var!

Ukens middag: Middagen pappa stellte i stand på lørdag. Ikke bare var det en helt fantastisk hjortekjøtt i fra Kvinnherad, men maten smaker alltid bedre når den er laga med kjærlighet av pappa :) 

Ukens innkjøp: Den beige ullkåpa som eg kjøpte på HM. Den er nok årets kleskjøp altså. Eg har nesten bodd i den siden eg kjøpte den :)

Ukens gullkorn:  

Igjen er det Vegard og hans store dyrekunnskap som slår til igjen...At han er oppvokst i blandt bønder er veldig vanskelig for meg å forstå..

På hytta har vi fått nåken nye bilder av dyr, og han skal forklare ka dei forskjellige er..

 

Vegard: Da der er jo ein liten hjort.

Ida: Det er eit rådyr.

Vegard: Ja, altså ett rådyr. Ett rådyr er jo ein babyhjort! 

 

Love you!

This week - 43

 • Skrevet 25.10.2015 klokka 18:07
 • Kategori: Sist måned

Vekas høgdepunkt:  Eg kom heim til verdens største bukett med roser og liljer på tirsdag!  Eg åt og godteri på fredag! Og då var det over 10 veker siden sist! Det smakte heilt fortreffelig ;) Vi har og fått ein stor gladnyhet som vi har venta på i flere veker no! Det som er litt dumt er at eg ikkje kan dele det her enda.. 

Vekas kjiping: Vegard har vært på guttetur til Manchester i helga, og eg har vært heime aleine... Men, når eg er aleine så får eg og gjort mykje, og eg har no fått begynt på mange av prosjekta mine som bare har lege å venta :)

Vekas craving: Tomatsuppe med egg og Cæsar-salaten på Herlig Land..


 

Vekas middag: Datemiddagen Vegard lagde til meg på tirsdag! Indrefilet med bacosnurra asparges, pastinakkpurè og rødvinssaus.<3 Eg kjente det var på tide med eit skikkelig biffmåltid no. Og den heimelaga burgeren eg, Linn og Anette laga på fredag, altså nam! 

Vekas innkjøp: Endelig kom dei nye skålene med gullstriper fra Kähler, og eg har fått to i hus! Eg gler meg så til å ha dei på borda til jul, med nøtter og digg oppi :) 


 

Vekas gullkorn:

Eg og Vegard sitte med middagrbordet og snakker om dyr. Vegard har tydeligvis ikkje fulgt så veldig godt med når dosen allmennkunnskap blei delt ut..

Vegard: Villsau og vanlig sau e jo akkurat da samma.. E jo da samma som Vill-ku og vanlig ku, e jo ikkje nåke forskjell i da heller.

I: .....

 

Ida: Du ser så fornerma ut, Anette?

Anette: Nei, eg tenke!

Ida: Du må ikkje tenka så hardt!

Anette: Au! Eg fekk faktisk vondt i håve no!! Rett her bak!


 

Veka som gjekk - 42

 • Skrevet 18.10.2015 klokka 22:25
 • Kategori: Sist måned

For at eg skal ha mulighet til å kunne bla meg bakøve i arkivet for å sjå ka eg har foretatt meg dei forskjellige vekene, så vil eg prøve å ha ein oppsummering i slutten av vekene. Reknar ikkje med at eg kjeme til å legge ut dette kvar søndag, men når eg kjem på det :) 

Vekas høgdepunkt:  Skalldyraften med jobben til Vegard på fredag og innflytningsfest hos naboen på lørdag! Det var mykje dei samme folka i begge selskapa, og vi har det gøy kvar gang vi møtes. 

Vekas kjiping: Mandag var tidenes blåmandag... Eg blei sjuk, måtte gå heim fra jobb og Linn var uheldig å knuste mobilen min i gulvet... Pytt pytt, alt kan heldigvis fiksast!


 

Vekas craving: Knekkebrød med kokt egg (uten plomme) og med rødbiter, litt majones og salt på! Altså, eg har ete da til lunch kvar dag i ca 2-3 veker no, og eg blir aldri lei....  Eg har og drukke store mengder heimelaga plommesaft og ete mykje plommesyltety!

Vekas innkjøp: Eg og Linn hadde oss ein tur på IKEA der eg fekk kjøpt nye bilderammer til bildene mine. Eg har tatt begge sjølv, det til venstre i San Fransisco og det til høgre i Paris. Eg fekk og kjøpt to nye grå håndkler og nytt dusjforheng. Fekk og sikra meg den nye Kähler skåla med gullstriper, åå den blir så fin til jul!


 

Vekas gullkorn:

Anette e tidenes gledesspreder, og det er ikkje mulig å holde latteren når ho er rundt. Idag var vi på fotballkamp i Grimstad for å sjå Nest- Sotra spele mot Jerv. Det kom ein del fantastiske ting ut av den jenta der idag :)

Vegard: Du e litt sånn Harley davidson idag du, Anette! (Ho hadde på  seg skinnjakke)

Anette: Ka e da? E da ein mann eller nåke? Eg sjønne da ikkje.

* Etter 30 minutt googler Anette ka Harley Davidson er*

Anette: E da ein motorsykkel?! Seie du at eg ligene på ein motorsykkel??

Vegard:......

 


 

Vi gjekk inni gågatene i Grimstad sentrum og skulle kjøpe oss mat. Når vi var på vei ned igjen til bilen så seie ho skikkelig oppgitt

Anette: Shitt folkens, for ein omvei vi gjekk i stad!!

Ida: Nei, Anette. Vi gjekk akkuratt her i sta og. 

30 sek seinare. 

Anette: HAHAAH, Nei da gjore vi ikkje! Vi gjekk DER! *Peike i ein heilt anna retning,.*

Alle: Nei, Anette. Nei...

 

Anette hadde vært på jobb tidligare på dagen. Ho hadde kjørt bil og kom til eit lyskryss.

Anette: Dåke! I går når eg var på jobb så kom eg til et kryss. Alle lyso blinka bare gult, eg skjønte ingenting. Også hadde eg så dårlig tid at eg ikkje kunne ta opp telefonen og googla da, så eg bare kjørte eg...

 

Altså, ka gir du meg. Du er herlig Anette <3

Ida

Ida, 25 år, gift med Vegard. Deler små ting fra kvardagen min, mat, reiser, DIY og interiør. :)


KONTAKT
ida_r92@hotmail.com
INSTAGRAM - @ida.rossland

Search

Bloggdesign

hits