All black

Litt eksamensshopping har eg fått pressa inn mellom all lesingo!  Mista dressjakko mi på nyttårsafto og fant endelig ei lik ei! Den er litt lengre enn normalt. Buksa måtte eg ha siden me må bruka svart buksa på jobb og mine tydligvis er oppbrukt.. Jakko er fra HM og buksa fra Vero Moda.


Ein eksamen igjen!!

  Har hatt lange dagar på skulen med mykje rekning og tenking.. Glad det er lenge til neste gang 🙂 Bildet til høgre er slik eg våkna opp idag.. Skulle lesa siste del av foilane i går kveld og sovna i fra alt! Vokna halv 7 idag tidlig med brillene på..:p Ferdig! No er det berre ei veke til siste eksamen! Da skal bli så fantastisk å få ferie!! 😀 Glede meg så til å komma heim å helsa på mitt nye tantebarn! <3

Oki, så har me hatt ein fin dag og då! På søndag var det syden her i Kristiansand. Låg ute heile dagen, nåke som resulterte i kraftig solbrendt hud.. Eg snart bra igjen.. OG eg har lært!  Skulle ønska mamma var her og minnte meg på at eg må smørra meg…

Kalorifattig gele med jordbær!

Genialt og enkelt å laga om du har lyst på nåke godt til middagen neste dag! Er litt usikker på kor lang tid det tar før den stivnar, men er avhengig av størrelsen på skåla. 🙂

Eg brukte 8 dl vatn, 2 dl fun light saft, 10 gelantin plater.

Legg gelantinen i bløyt i kaldt vatn    Bland saft og vatn ilag og varm opp   Skvis vatnet av gelantinplatene og rør dei ut i den varme safta  Sett til kjøling! Voila!

Er eit supert og sunt alternativ til is og andre godsaker! Dessuten er det så godt at eg lett kunne ete heile skåla sjøl, uten dårlig samvittighet!

 

Heimelaga hjerteburger!

Vegard er på guttekveld og eg kosar meg heime aleine med heimelaga hjerteburger og grønsaker!  Vant ei hjerteform som kan brukast i steikepanno, genialt! Idag har eg og Mona vore på universitetet å lest praktisk økonomi i 8 timar! Planen er at vi skal der i morgon og. Satsar på å bli ferdig med pensum. Huff eg er lei, men er bare 6 dagar til eksamen.. No skal eg kosa meg vidare med Senkveld og jordbær! 

Latest instamoments! // Har du instagram?

Mine siste instagram bilder! Oppdaterer relativt ofte der. Bildene ligge og i sidebaren til høgre på sida her. ->

Følg meg, eg heite ida_r92 !

1. Har fått meg ein ny bestevenn for den neste veka… 2.Vegard fekk endelig t-skjorta han venta på frå Ebay. 3.Nuff said… 4. Nydelig bilde i frå turen vår i Jegers.

5. Verdens finaste har blitt storesøster!<3 6.Linn hadde 21 års dag! Bildet er vel i fra vi gjekk i 9-10 klasse… 7. Marte og Ruth har fått seg ei dokka som skal erstatta meg når eg ikkje lenger kan overnatta hos dei..:) 8. Nyte første sommardagen ute!

Har du instagram? Og ka er brukaren din så eg kan sjå bildene dine! 🙂

Tur i Jegersberg!

Etter endt logistikkeksamen i går, gjekk eg og Mona tur i Jegers. Eg hadde aldri vore der før og vart veldig positivt overraska øve kor bra turterreng og joggemulighetar det var der. Virkelig nåke for alle. Her er litt bilder i fra turen :
Den fine kvitveisen er kome! Eller den har sikkert vore framme lenge, er bare eg som ikkje har vært i skogen..

Her badar nokre folk i Jegersvatnet. Egentlig så trur eg ikkje vatnet var så varmt!

Sol og sommar ute – Eksamenslesing inne

23 grader og blå himmel er ein perfekt dag til å sitta inne å lesa på logistikk og markedsføringskanalar…nei. Hate at eg ikkje har terasse!! Da burde vore obligatorisk på alle leiligheter på sørlandet. Etter planen skal me grilla seinare idag!