Etna 3000 moh

Når me va på Sicilia så var Etna eit sjølvklart mål. Me kjørte buss opp til ca 2000 moh og vidare gjekk det taubane og jeepbuss til 3000 moh. Det var rart å kjenna kor lett sliten ein blei i beina og i pusten så høgt oppe.

Turistar på tur..

Papi og bonusmami <3

Når me kjørte taubanen så kunne me sjå restar av den gamle taubanen ligga under oss. Tippe Etna hadde tatt den med seg i eit tidligare utbrudd..

På 3000 m høgde. Her gjekk me rundt eit krater som det kom røyk ut av.

Jentebursdag!

Lørdag 13 feira Marte og Katrine 21års dagane sine samla med eit godt knippe gode jenter! Siden er bur i Kristiansand er det ekstra godt å sjå alle igjen når eg er heime:) Takk for ein fantastisk kveld:)

Fine Anette og bursdagsbarnet Marte!

Anne og bursdagsbarnet Katrine!:)

Superfornøyd med gave!

Godjentene<3

Linn mi<3

Heile godgjengen, utenom Vegard.. Kjempekjekt å få alle samla!:)

Sicilia!

Hurra!! Eg som trudde vi bare skulle vera heima heile ferien, men nei! Eg har så snill pappa og stemor som tar oss med til Italia.:D Blir herlig å ligga på solseng igjen og å oppleva ein ny del av Italia, nemlig Sicilia. Sandstrand og turkis sjø, nydlig. Reknar med ein tur på Etna! Sjå så fint

David Guetta & Avicii!

Idag skal eg og Vegard på Odderøyalive, ein festival her i Kristiansand. Avicii, David Guetta og Broiler er bare nåken av artistane så kjeme. I tilegg er det meldt strålande vær i måro, da blir så gøy! Var i grunn litt dyrt, men får ta da som ein ferie 🙂

Billettane! Gleda oss:D 

Siste veka i Kristiansand

Denna veko har me hatt besøk av Gunn og Jan.  Eg har hatt min siste jobb dag på torsdag, som også var på handelens sag. Herregud, da var rett og slett heilt kaos i byen. Alle butikkane opna klokko 07:00, og hadde megasalg i 12 timar.  På bildet under var vel klokka rundt 09:00… Å jobba den dagen var stress. Alle kom innom oss for ein kaffikopp og ein matbit i handa. STRESS! Hadde ein fantastisk avsluttning på dagen på Sjøhuset, der eg fekk servert hummar. Nam!

Hummar og Chablis på Sjøhuset!

Kjøpte meg ei flaske med kokosvatn, smakte heilt forferdelig. Som er dårlig såpa.. Blei redda av ein cola på torvet.

Heklatrekk til glass

Når mamma var på besøk var vi på marked i posebyen. Fant billige norgesglass til 10-25 kr, og eg fekk fira med meg heim. På ein av standane var det ei som solgte norgesglas med hekla trekk. Dette var jo i grunn dekorativt og enkelt tenkte vi og gjekk i byn og kjøpte tråd! Det tok ikkje mange timane før eg hadde kledd tre av glasa:)  


Fint eller?

Ray-Ban heaven!

To lykkelige sjeler og eit litt mindre lykkelig bankkort her i Kristiansand idag. Brilleland hadde 50% på solbriller, og siden eg lenge har tenkt på å kjøpa meg eit par skikkelige solbriller slo eg til. I tilegg har Vegard mast om at han har ønska seg eit par med Ray-Ban Wayfarer ei stund no, så eg fant ut at eg kunne kjøpa eit par til han og. Som ein bonusbursdagspresang! 

Ray-Ban Folding Warfarer 750,- (50%) 

Ray-Ban Aviator 750,- (50%)

No kan me gå sommaren og ferie i møte med stil!

New in

Å ha besøk heima i fra følger bare med goder. På shopping på lørdag var eg så heldig å få ein kul maxikjole av mamma og ein nydelig tynn cardigan av tante! Har leita etter ein sånn maxikjole ei stund no, og fant endelig ein som passa til meg. Cardiganen er meir neonfarge enn på bildet, og blir så fin til sommarbrun hud. 🙂 


Kjole fra Vero Moda – Cardigan frå H&M