Hyttekos<3

Endelig på Vågsli igjen! 🙂 Heile familien er samla på hyttetur. Været er nydelig! knall blå himmen og strålande sol! Me har gått på skitur, leika ute i snøen og kost oss med god mat! I måro skal eg og Vegard heim og avslutta ferien med låvefest! ehe..:p


Fatcamp2013… Vegard kjøpte stort påskeegg, sjøl om me blei enige om at me sku kjøpa lite..,(sånn som eg kjøpte til han) Trur nok han egentlig var litt redd for å få for lite så han sikra seg med å kjøpa stort til meg:)


Truls og Vegard prøve å laga skihopp..

Vaffelkos!

Påskeferie!!

Endelig på vei heim! Då eg pakka i går tenkte eg at “klart eg reise med handbagasje, skal jo ikkje ha all verden med meg”
ehm… Den gang ei.. Enda opp med den største baggen eg har, stappfull og sikkert 20 kg tung..

Så no sitte eg på Kjevik å lese om bedriftdmarkedsføring.. Vente på at Vegard skal komma bort i fra jobb så me endelig kan komma oss vestøve!!

SJÅ KA EG VANT!!!

Hihi, påskeegg!!

Kjøpte bilettar til Norge på nytt, som er ein faglig konferanse som skal vera på Kilden den 10.april (Kristiansand).

Alex Rosèn, Erik Bertrand Larsen, Dex Carrington og Idar Vollvik er blandt dei som kjem å skal halda foredrag. Da må bli bra:)  ‘

No skal eg på jobb fram til 17, og i måro er det heim!!

 

BI-ball 2013

Her kjeme nåken bilder i fra ballet vi var på på fredag 🙂 

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 
Line og Mona 

Maten var i grunn ikkje nåke å skryta øve, men ka kan du forventa når det skal serverast til 100 personar til samme tid.. Potetene redda alt!

Her er eit bilde frå opptrendenen som eg var med på. Me dansa til Single Ladies..:p I tilegg var det fleire flinke som sang og opptredde 🙂

Me hadde auksjon på middagsdate der pengane går til BI sin studentaksjon.  Høgaste summen som kom inn var på ein middag for to, til ein verdi av 189 kr. Den gjekk for den nette sum på 5200 kr!!!

Så mange fine kjolar! 🙂

Ser ut som om desse bildene blei tatt når me var på vei heim.. 
Me har jobba ein del med å få detta ballet til og det såg ut til at alle hadde det kjekt:) Var ein kjempe kjekk og vellykka kveld!:)

Ballkjolen!

Våkna til detta været idag.. Godt våren var på vei til Kristiansand..

Idag har eg vore ein tur på Sørlandssenteret og ordnanåken ting før me skal gjera da heilt klart for BI Ballet som er idag! Huff, eg grue meg til å opptre. Kan virkelig ikkje dansen:p
Her er nåken bilder av kjolen min. Heilt enkel lang blå kjole 🙂


No må eg skynta meg! Skal møta på hotellet klokko 17.00!