BI-ball 2013

Her kjeme nåken bilder i fra ballet vi var på på fredag 🙂 

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ 
Line og Mona 

Maten var i grunn ikkje nåke å skryta øve, men ka kan du forventa når det skal serverast til 100 personar til samme tid.. Potetene redda alt!

Her er eit bilde frå opptrendenen som eg var med på. Me dansa til Single Ladies..:p I tilegg var det fleire flinke som sang og opptredde 🙂

Me hadde auksjon på middagsdate der pengane går til BI sin studentaksjon.  Høgaste summen som kom inn var på ein middag for to, til ein verdi av 189 kr. Den gjekk for den nette sum på 5200 kr!!!

Så mange fine kjolar! 🙂

Ser ut som om desse bildene blei tatt når me var på vei heim.. 
Me har jobba ein del med å få detta ballet til og det såg ut til at alle hadde det kjekt:) Var ein kjempe kjekk og vellykka kveld!:)

7 kommentarer
    1. Heisann! Vi har akkurat lansert en redning for alle som sliter med ikke helt hvite tenner! I den forbindelse ønsker vi å få testet produktet vårt avbloggere og høre mer om hva de synes om produktet vårt. Alle som hjelper oss vil få tann blekingssettet vårt gratis i tillegg til en gratis elektronisk tannbørste som du kan dele ut til en heldig leser eller beholde selv 🙂 Registrer deg nå og så poster vi det i løpet av dagen!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg