I’m blue da ba dee da ba die..

Idag har eg fått pc’n min tilbake i frå reperasjon! “Endelig¨” kan eg begynna på eksamensoppgavo mi.. Så litt trøsteshopping før eksamenskaoset inntar er lov. Dessuten var da salg på Cubus i forrige veka så då er da ikkje så gale alikavell! Halvpris på jakkene og 30% på toppen! 


 Nei mamma, eg er ikkje med på “shoppestopp”. Nåken må sørga for at pengane er i omløp her i verden! 

 

Du får ikke bli mamma

Få pengar tilbake for å shoppa!

Bestillte linser i forrige veka og fekk 90 kr tilbake fordi eg bestillte gjennom Kickback. Ei genial sida som gir deg pengar eller % av kjøpet ditt tilbake. Er ikkje mykje du får kvar gang, men litt og litt blir fort ein del. Du kan ta pengane ut i gavekort hos butikkar eller som spendon Visa-kort. Eg glede meg i alle fall til å plutselig ha eit ekstra bankkort! Trykk på bildet for å registrera deg!:)

Nyvaska!

Igår etter jobb var den store ryddedagen! Har støvsugt, vaska og rydda heile leiligheten. No skinne den 🙂 Og om da va deilig å legga seg i nytt sengtøy? Hadde ikkje litt lyst til å stå opp for å gå på jobb idag..

Fredagskos!

I natt var Linn på overnattingsbesøk hos meg:) Me hadde begge fri så når me våkna gjekk me ein tur rundt i byn for å visa ho Kristiansand! Først gjekk me rundt Tangen, langs bystrando, bort til Kilden og litt vindusshopping gjennom Markens! Kilden er eit kunstverk i seg sjølv, så fint bygg! Ser ut som om våren er komt for å bli og no, deilig 🙂 

Nytt smykke!

Eg har laga eit nytt statementsmykke! Denna gangen klarte eg å sy på perler og, uten at da såg stygt ut! No trenge eg bare fleire lenker så kan eg laga fleire. Typisk at eg finne gøye ting å gjera på no, ein mnd før eksamen start.. Igår var smykket med meg på ein luftetur på byn! Eg fekk kjempemasse skryt for da, og da e jo kjekt:)


Vinn IPad mini!

And so I did! 

På Næringslivsdagen på onsdag var eg med på ein konkurranse hos Bemanningsbyrået! Registrerte bare CV’n i basen deiras, også var eg med i trekningen av ein IPad min! Hadde egentlig glømt da litt  når telefonen ringte igår. Blei så glad! Smilte fra øyra til øyra når eg gjekk ned for å henta den!:D


 No skal eg tippa i lotto!