Konkurranse: Vinn klokke

Eg har tdligvis vært på vinnerbølgen i det siste. Var med i enda ein Instagramkonkurranse før påske, og jammen vant eg og. Eg satt å jobba med produktplanlegging-oppgåva mi, eit fag eg har på skulen, då eg kom over denne konkurransen. Vi skriv nemlig oppgave om dei nye produkta til TINE, TINE 14. Konkurransen gjekk ut på å legge ut eit bilde på kva du gjore på kl 14. Eg la ut bildet under: 

Dette syntes TINE heldigvis var kreativt nok til at eg fekk tilsent ei TRIWA klokke til verdi 2300 kr !! :O Var den ikkje kul? 🙂 Eg elske den allerede. Har gått med den kvar dag siden eg fekk den i posten ^^

#klokke #konkurranse #shopping #interior 

Kjoletirsdag

Åh, idag er det heilt fantastisk her på sørlandet! Det minner virkelig om sol og sommar. Sjølv om heile dagen skal tilbringast på skulen så måtte eg utnytta sjangsen til årets første kjoledag!

Start-Viking

For ein fin søndag! I går var det jo skuleball så dagen i dag starta litt seinare enn andre kvardagar, for ja i hovudet mitt var det ein kvardag i dag. Eg var på skulen frå halv 11 til 17 og for deretter direkte på Sør Arena for å sjå Viking vinna øve Start. Me satt jo selvfølgelig på bortetribunen og midt innimellom Viking-hordane. Då Viking scora etter 4 minutt, var stemningen for resten av kampet satt. Det var kjekt å gjere noko anna ein søndagskveld!


Jentekveld!

På fredag var vi invitert på jentekveld hos Therese! Ho har nett flytta inn i heilt nybygd leilighet litt utenfor sentrum.:) Å gu så fint, koselig og moderande det var der! Må være deilig å ha noko eige å bu i!:-) Vi hadde ein fin kveld med ost, kjeks, frukt og vin til dei som ønska det. Sjølv om alle var relativt trøtte etter jobb, skule og eksamen, så hadde vi ein veldig koselig kveld 🙂 Festinga tar vi igjen etter eksamen!

Konkurranse: Vinn vikingsko!

For ei stund tilbake var eg med i ein Instagramkonkurranse der Kamille og Viking gjekk sammen om å dele ut eit par nye Vikingsko! Eg hashtahha nåken gamle bilder eg hadde lagt ut før, og tenkte ikkje nåke meir over det. Plutselig ein dag før påske fekk eg melding om at eg var den heldige vinnaren av eit par nye Viking gore-tex Airflow!

Skoa både pustar og er vanntette, så dette passar jo fint sidan eg alltid går med tøysko når det regnar. Det er nok kanskje ikkje førstevalget mitt om eg sku ha kjøpt skoa sjølv, men eg reknar med at dei veks på meg! Dei blir nok ikkje så mykje brukt før til hausten då, men uansett kjempegøy å vinne noko! 😀

Her er bildet eg vant med :

gNnkHVxZrG

Her kan du lese meir om skoa

Jobbhelg!

Denne helga har eg jobbhelg, jobbar tidlig idag og i morgon. Men det hindrar ikkje meg i å klare å presse inn både ein bursdag og eit ball! Dette blir siste “kos” før eksamen og oppgaver er ferdige.. 🙂

Fint vær er det selvfølgelig og ute… Får trøste meg med at lønn og oppgåver er viktigare nett no:)

Middagstips: Speltlompe og cottage cheese lasagne!

Denne middagen var virkelig god, også så enkel å lage!

Eg brukte: 4 speltlomper, kjøttdeig, tomatpurè, løk, mais, 2 gulrøtter, 1 boks cottage cheese

♥ Sett steikeovnen på 200 grader og steik kjøttdeigen med løken. Tilsett tomatpure og passelig mengde med vatn, krydre godt.

♥ Nederst i den ildfaste forma la eg to speltlomper, så eit lag med halve kjøttdeigsausen, 1 gulrot og halve cottagecheesen. Så la eg eit lag til før eg toppa det heile med krydder og litt ost.

♥ Steik det heile i ca 10-15 min til osten er klar.

Det smakte veldig tomatpure, så nestegang trur eg eg skal bruke litt meir tid på sausen og kanskje lage ein ostesaus og. Alt i alt var det veldig godt, og eg kjem nok til å lage det igjen! 🙂 Har i allefall middagar for fleire dagar framøve no :p

Skal, skal ikkje? Kjolevalg…

Åh, sjå denne fine kjolen eg fant på Match i går!! Den er jo perfekt til sommaren og seine kveldar. Er einaste eit problem, den kostar selvfølgelig over 1000kr…Er den verdt det? Kjem eg til å bruke den nok til at det kan forsvarast? Skulle ønske eg skulle i eit bryllup eller noko, då hadde valget vore enklare :p

#kjole #shopping #maxidress #sommer #sommer2014

Pashion for fashion 2014

Rett før påske arrangerte vi moteshow i Kristiansand! Når eg skriv vi så meiner eg skulen og eit underteam som har sett dette sammen. Vi har hatt ein fantastisk leder som har samla sammen så mange flotte butikkar og modellar, slik at dette blei eit supert gjennomført arrangement! Nytt for i år var at vi hadde henta inn ein konfransier i fra Oslo, nemlig artisten Alexandra Joner! I tillegg til dette hadde vi undertøysmodellar i frå Change! For eit show! Det var motevisning i fra butikkar som Image, Retro, Høyer, Bianco, MQ og Change. Vi hadde og gratis champis og goodiebag til dei 100 første frammøtte, men dette forsvant på 4 minutt så det vart virkelig eit supert arrangement!

Meg og Alexandra Joner 🙂

#fashion #moteshow #kristiansand 

Topptur 1248 moh

Ahh, for ein fantastisk slutt på påsken! I går var eg med Marte, Anita og Endre opp til Ulvanåso på ski. Der har eg ikkje vore siden eg var 11 år, så det var på høg tid med ein topptur der igjen. Me brukte totalt 6 timar opp og ned, med gode pausar både på toppen og halvegs. Vi tok oss til og med tid til både påskequiz og eit slag med kortspel på toppen. Idag er eg overraskande lite støl i kroppen, men rundt hoftene kjenner eg godt at eg har bert ein sekk i 6 timar… Ventar bare på blåmerka! Eit bildedryss av turen og den flotte naturen:

Årets Kvikklunsj-reklame!

Her peiker eg på Vegard :p Han kunne jo ikkje vere med, han satt heime og bare måtte lade opp til United-kamp..

Godjento! <3

“Familiebilde” på toppen 😉

Godt besto ikkje visste kor langt utpå eg var ^^, :p

Godt me ikkje sku utpå dei skavlane der.. Veit godt kva som er på andre sida..!

Takk for ein nydelig topptur! 😀

 

nBxlIERZM1
 

Ein liten video har vi og 😀

 

#fjellfie #påske2014 #Kvinnherad #kvinnheringen #turistforeningen #fjell #ski #topptur