Asparges og urtebakte poteter er noko som kan serverast til eit kvar måltid. Om det er til eit deilig stykke kjøtt eller til tapasbordet.
Asparges med spekeskinke:
Du treng:
- Fersk asparges
- Spekeskinke (eller anna skinke)
- Olivenolje
- Pepper
Slik gjer du:
- Knekk nederste del av stilken av, det den knekk naturlig.
- Surr skinke rundt aspargesen og legg på eit bakepapir.
- Ha over litt god olivenolje og kvern over litt pepper.
- Steik i 12 min ved 180 grader.
Urtebakte poteter:
Du treng:
- Amadinepoteter (eller andre poteter som er fine å bake i ovnen)
- Rapsolje
- Timian, basilikum eller oregano. Alt etter kva du vil ha.
- Salt og pepper
Slik gjer du:
- Del potetene i fire
- Bland sammen alle ingrediensene og hell over potetene
- Steik ved 220 grader i ca 25-35 min. (Avhengig av størrelsen p+å bitane, dei skal være gjennomsteikt)
#godtno #middag #tapas #matprat #poteter #asparges #fingermat #snacks
4 kommentarer
Det så godt ut!
Ta gjerne en titt innom min blogg også!
Ha en fin dag videre!
Herlig sommermat! =)
Å, det så godt ut. Takk for tips 🙂
Ser helt nydelig ut <3
Skjekk gjerne ut det siste innlegget hvor jeg har skrevet diverse bloggtips <3
ha en fin dag <3