Fekk så lyst på nåke godt, og nåke godt betyr karamellsmak! Havreflarn må vere det beste og enklaste eg då kunne laga. Det tok nølyaktig 10 minutt å finne fram ingrediensene til kjeksa var i ovnen!
Du treng: 1 egg, 75 gram smør, 125 gram sukrin eller sukker, 100 gram havregryn, litt bakepulver
Smelt smøret og bland inn havregryna, visp eggedosis av sukker og egg. Bland alle ingrediensene saman og legg røra på ei bakeplate ved hjelp av ei teskjei. Eg tok ca 12 klattar på kvart brett sidan dei flyt godt utover. Steikes i ovnen på 200 grader i ca 5-8 min, eller til dei blir gyldne.
La dei kvile på plata når dei kjem ut, sidan dei fortsatt er blaute. Dei stivnar etterkvart 🙂
8 kommentarer
Ser herlig ut, og enkelt?
Edel Kristina: Jepp, veldig enkelt !:)
Ser godt ut! 😀
Nam 🙂
Det ser kjempegodt ut! Hvor mange havrefjarn ble det?
Honey Bee & Apple Pie: Fekk va 25 stk 🙂
Kult 😀
Nam, så flink du er! 🙂