Du trenger:
* 1 banan
* Havregryn
* Kanel
Begynn med å mose banana. Den skal ikkje ha klumpar.
Tilsett deretter havregryn og rør rundt. Deigen skal bli passelig fast, slik at den skal være mulig å trykka ut på et papir.
Ta i kanel. Evt sukrin, hakka mandlar, rosiner, sjokolade. Rør godt sammen.
Trykk ut passelig store rundingar på eit bakepapir. Dei bør væra ca lika tjukke med tanke på steikinga.
225 grader midt i ovnen i ca 15-20 min.
Dei blir harde på kanten og seige i midten. Nam!
6 kommentarer
Så godt ut selvom jeg ikke har hørt om det før 🙂 kommenter gjerne tilbake:)
Kuuult! 😀 Takk for tips! Fikk lyst til å kanskje lage det på jobben 🙂
Hei! Vil ønske deg en fin dag!
Gjerne legg meg til som venn, så jeg kan følge bloggen din videre. ★
Wow, nam nam nam! Det der måå jeg prøve 😀
Ååh, dette må jeg prøve 🙂
Ukens blogg er kåret, ble det deg?
Ha en fin dag videre 🙂