Grønnkålchips

Dum som eg er så har eg inngått ein avtale, med Mats og pappa, om at me ikkje skal eta chips eller snop før vi reiser til Usa i slutten av februar… Så då må eg finne alternativ til helgekosen! Eg gar lenge tenkt på å steike grønkål i steikeovnen, men no kom eg meg altså til å gjennomføre det, og ja, det var godt!

Kutt eller riv grønkålblada i ønskelig størrelse. Ha dei i ein bolle og hell litt olje over. Strø over krydderet du vil ha på, ikkje ta for mykje salt! Eg brukte chili, paprika, og salt & parmesan krydder 🙂 Fordel blada på ei steikeplate og steik på 160-180 grader i ca 10-15 min. Følg med så blada ikkje blir svidd, men sprø. Oppbevar i romtemperatur!

3 kommentarer

    1. Silje Jensen: Smaker jo ikkje chips chips, men konsistensen var der 🙂 Var heilt greit, ikkje heilt fantastisk :p Du får prøve det ut!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg