Ein stor fingermatslager må være lefserullar. Enkle å lage, enkle å ete og alle likar dei! Her har eg laga to forskjellige rullar, ein med laks og ein med rødbetesalat. Oppskriftene under gir deg nok fyll til 4/5 store tacolefser. Prøv å server dette neste gang du har gjester over! 🙂
Lefserull med rødbetsalat:
Du treng:
- 2-3 ss finhakka rødbeter
- 2-3 ss finhakka eple
- 2-3 ss finhakka rødløk
- 2 ss creme fraich eller rømme
- 2 ss kremost naturell eller philadelphia
- Litt pepper
- Sitronsaft
Slik gjer du:
- Bland alt sammen og tilpass kor mykje sitron og pepper du vil ha i blandinga.
- Fordel ein god del av blandinga på ei stor lefse og rull godt sammen slik at rullen holder seg.
- Om du synes blandinga er litt rennande, tilsett bare meir philadelphia.
- Eit tips er å legge røykelaks i lefsa i lag med blandingen.
Lefserull med laks:
Du treng:
- to pakkar med skiva røykelaks
- 1/2 pk Philadelphiaost
- 1/2 pk ruccolasalat
- Tannstikker uten mentholsmak.
Slik gjer du:
- Smør eit lag med philadelphia på lefsa
- Legg godt med laks på, eg brukte to skiver
- dryss over godt med ruccola
- Rull sammen, skjær opp i ca 4/ 5 bitar og voila!
#rødbitsalat #rødbetsalat #eple #løk #laks #lefserull #tapas #oppskrifter #enkelmat #godmat #fingermat
1 kommentar
Namm 😀