Du treng:
- 1 kg kyllingfilet
- Grillspyd i tre
- 2 dl rapsolje
- 2 ss Sweet chilisaus
- 1 finhakka chili utan frø
- 3 ss Akasiehonning
- Sitronsaft
- Salt og pepper
Slik gjer du:
- Lag marinaden: bland olje, sweet chilisaus, honing, chili, sitron, salt og pepper.
- Del filetane i tre, på langs. Legg dei i marinaden.
- Tre filetane på spyd og la dei gjerne ligge i kjøleskapet over natta slik at marinaden trekker godt inn.
- Fordel kyllingspyd på ei plate med bakepapir.
- Steik ved 220 grader i ca 20 min. For å finne ut om dei er klare, sjekk at kyllingkjøttet ved pinnen er gjennomsteikt.
- Sett gjerne på grillen ved slutten slik at dei får litt meir farge enn kva mine på bildet over fekk.
Oppskrift fra Elins Matglede
#godtno #kyllingspyd #chili #marinade #middag #tapas #oppskrifter #tips #matglede #matprat
2 kommentarer
nam det så godt ut !
Ta gjerne en titt innom min blogg også!
Ha en fin dag videre!
det så kjempegodt ut! ha en fin helg videre! 😀