Dette smakte nydelig! Min bedre halvdel slukte det faktisk og. Når ein serverer kvit fisk med bacon, då kan det aldri slå feil!
Du treng til 2 personar:
- 2 torskefiletar
- 1 stor søtpotet
- 1/2 brokkoli
- 1 Vårløk
- 1 pakke skogsbacon
Slik gjer du:
- Skrell søtpotet og kutt den i bitar før du lar den koke mør.
- Strø litt havsalt på fisken og la det trekke i ca 10 min.
- Steik bacon og vårløk i ei panne med litt smør
- Bruk litt nøytral olje og legg fiske med skinnsida ned. La den ligge til du ser den blir fastare og steikt. Ta då litt smør i og snu fisken rundt.
- Lag stappe av søtpoteta. Tilsett gjerne litt melk, smør og krydder etter smak.
- Hiv brokkolien i kokandes vatn i ca 1-2 min.
- Server!
10 kommentarer
Ser og høres kjempegodt ut, skal prøves, elsker å lage mat og søtpotet har jeg lite erfaring med:):)
Ååå, det ser så godt ut! :O
Maren: Du vil oppdage ein heilt ny verden med søtpotet i kjøleskapet! Vi er så lei av vanlig potet, og bruker søtpotet som ein super erstatning! 🙂
Mai Sunsri: Det var det og! 🙂
Oh, nesten det samme som jeg spiste igår bare i en annen vri! Det så utrolig godt ut, må testes en gang! 😀
Så utrolig godt! er veldig glad i bacon ;3
Det der så jo ikke fristende ut i det hele tatt!!! Nei da, tennene løper bare i vann i kjeften 😛
Haha! Nå vet vi hva vi skal ha til middag i morgen 😉
MÅ prøves ut <3 😀 Ha en fin kveld!
så herlig da 🙂
Filippaa: hehehe, så bra 😀