Oppskrift: Steikt torsk med bacon

Dette smakte nydelig! Min bedre halvdel slukte det faktisk og. Når ein serverer kvit fisk med bacon, då kan det aldri slå feil!

Du treng til 2 personar:

  • 2 torskefiletar
  • 1 stor søtpotet
  • 1/2 brokkoli
  • 1 Vårløk
  • 1 pakke skogsbacon

Slik gjer du:

  • Skrell søtpotet og kutt den i bitar før du lar den koke mør. 
  • Strø litt havsalt på fisken og la det trekke i ca 10 min.
  • Steik bacon og vårløk i ei panne med litt smør
  • Bruk litt nøytral olje og legg fiske med skinnsida ned. La den ligge til du ser den blir fastare og steikt. Ta då litt smør i og snu fisken rundt. 
  • Lag stappe av søtpoteta. Tilsett gjerne litt melk, smør og krydder etter smak.
  • Hiv brokkolien i kokandes vatn i ca 1-2 min. 
  • Server!

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg