Om du er som oss, og aldri et opp ein pakke med tacolefser til ein middag, er dette eit genialt tips. Det er alltid minst 3-4 stk igjen i ein pakke når vi er ferdige, så istedenfor å kaste resten av lefsene (ein kaster ikkje mat!), så kan du bruke dei som pizzabunn ein dag du har dårlig tid! Lefsene kan og frysast, slik at du alltid har klare pizzabunnar i frysen!
Alt du treng er:
- Tacolefse
- tomatpure, ketchup eller creme fraiche
- grønnsaker du har i kjøleskapet
- ost
- kjøtt, skinke, pepperoni, bacon eller salami
- krydder
Hiv alt på tacolefsa, inn i ovnen på varmluft og 200 grader til osten er smelta!
Det er kun fantasien som setter grenser for kva du kan ha som topping!
#heimelaga #hjemmelaga #tips #godtno #matprat #middag #kjøkken #studentmat #enkelmat #kjappmat
13 kommentarer
kjempe godt det så ut <3
Det så kjempe godt ut !: D
Fantastisk! Dette pleier jeg også å lage meg, men da med havrelomper
Nam, dette så godt ut. Må teste ut:)
Ååh, nam!
Herlig!
Tina Stangstuen – To barns mamma: bare å slenge seg rundt
gøy for de små også, så kan de bestemme selv hva de vil ha på pizzaen 
Nathalie Marie Dahl Naalsund: er genialt
så slipper ein å kaste mat:)
Constanza Marcela: <3
WOW – så utrolig godt ut! Dette må absolutt prøves!
håper du har hatt en super helg og får en fremdeles fin siste søndag! <3
Lurt! Ja det stikker litt i hjertet å kaste mat ja.. da er det fint man er bevisst på det og kan ha “reste”middager – jeg hadde i allefall ikke sagt neitakk til dette
Så godt det så ut