Som nevnt tidligare så var eg litt uheldig med eine ladningen med brente mandlar. Det var litt for dumt å kaste 300 gram ferdig glaserte mandlar, så derfor hakka eg dei rett og slett bare opp i mindre bitar. Desse bitane er fine å ha på feks is eller kesam. Lurt eller ka?
Eg putta dei oppi fine cellofanposar i fra Søstrene Grene, og no er dei klare til å få seg ein ny eigar til jul
#tips #triks #oppskrift #krokan #is #dessert #hjemmelaga #redesign #gjenbruk
16 kommentarer
Bra tenkt! Jeg liker tankegangen!
Destuen kan du evnt kjøre stavmikser på de og ha de som topping på julekaker, særlig bruke pinner, det er KJEMPEGODT!
Jeg laget chocolate chip coockies i går, mens jeg laget sylte… Det gikk heller ikke så godt, smaken er upåklagelig, men de ble SÅ tynne!
Brente mandler står for dørene i dag, håper det går bedre for meg da.
Ha en fin dag!
Det så utrolig godt ut
Gå inn på bloggen min, under innlegget “Konkurranse – Vinn Cat Multipack…” og se om DU vant! <3
Namnamnam! brente mandler er så godt <3
Så lurt å bruke det som strø til is og div.!
Åh, deilig <3 NYT dagen!
Hærlig, sånn vil jeg lage
TitaLita: Så lurt !
Det viktigeste er jo smaken, og sjokoladekjeks slår jo aldri feil 
Lykke til med mandlene
Ha ein fin kveld <3
Liv Hege Hagfors: Det var det og!
Bergensergenser: Jaa <3
Heidi Rimereit: Veldig og
Norwegian Cupcake: Takk det samme du <3
Gunnhild Resell Rød: Bare å sette i gang
Namnam!
Eline Nordli: Jaa
Så smart
Ingrid: Ja! Heldigvis har eg lykka med mandlane og :-p