Idag følte eg virkelig for å lage skikkelig husmannskost til middag. Eg kom i fra butikken med komler, steikt lyr og fiskegrateng i tankane, så fekk Vegard bestemme når han kom heim. Valget var visst ikkje så vanskelig, då ein av to var utan fisk 😉
Det blei komler med bacon, kålrabi og Sundepølse til middag idag! Ein meget imponert mann ligge no og sove middag ved siden av meg. Det er visst mange måter å ete komler på, med syltetøy, sirup, sukker og slik vi et det; med bacon, salt kjøtt og pølse. Ka et dåke ved siden av komla/kompa/raspeballer? 😀
#komle #kompe #raspeball #middag #matprat #godtno #middagstips
16 kommentarer
Åhh det så utrolig godt ut. Du er utrolig flink!
Celine Lørdahl: Det var nydelig og 😀 Tusen takk for det! <3
herregud jeg digget bloggen din! du har så fine bilder og innlegg åh <3
Gina Angelica Eliassen: oi, tusen takk for det <3 :-*
Så riktig så godt ut og serveringsfatet er jo bare helt flott
tepausen.blogg.no: ja, eg elsker det <3
Ja det forstår jeg godt. Jeg har veldig sansen for Bjørn Wiinblad, nydelig brukskunst 🙂 Jeg vet ikke om du kjenner til det? Jeg har postet bilder med noe av tingene til Bjørn Wiinblad
herlig 🙂
Så herlig!
tepausen.blogg.no: Nei ikkje hørt om han før, men googla han. Det var stilige koppar og krus! 😀 Gøy med nåke som ein blir glad av å bruke 😀
Ja det var en forandring å kjøpe noen bruksting med så flott kunst på
Oi, dette så godt ut! Ble sulten jeg nå, hehe 😀
Baatboerne: Anbefales 😀 No skal eg ete nysteikte rundstykker!
Å, bacon til det virker så godt! men jeg liker ikke raspeballer jeg, eheh ;-P
Henriette Celin: hehe, alle liker vel komler 😉
SV: Nja, ikke helt alle, heheh x)