Oppsummering Februar!

Her er ein liten oppsummering frå Februar måned. Som alltid har vi hatt mykje på tapeten, og ser no fram til ein roligare mars måned med påskeferie og hyttekos. 🙂

Februar:

1.02 : Eg spelte ein veldig kjekk håndballkamp med bedriftslaget, og fekk til ein rå kontring i lag med keeper som i hadde øvd lenge på! Ein god mestringsfølelse.

2.02: Det er “Spis for 100” i byn, og denne tirsdagen var eg, Vegard, Linn og Anette ute å åt middag på Egon. 

3.02: Eg og Mona benytta oss av tilbudet “Spis for 100” og gjekk på ein Burmesisk resturant for å teste nåke nytt. Det var nydelig mat, og er virkelig å anbefale. Resturanten heiter Mingalaba.

5.02: Etter jobb tok eg ein tur på cafe med Julia for etterlengta jenteprat, før eg møtte Vegard på Mother India for middag.

SAMSUNG CSC

7.02: Fastelavn-søndag hos oss. Vi hadde besøk av Linn, Anette og Helge heile ettermiddagen. Når eg la meg, for Vegard til ein kollega for å sjå årets Superbowl! 

12.02: Afterski på rooftoppen på jobb med grilling og kakao.

13. og 14. 02: Innhandling og bygging av ny benk til badet. Vi hadde og ein lang og koselig frokost med amerikanske pannekaker, sien det var valentine.

17.02: Var på Vipers- Larvik med gode venner fra jobb!Ingrid var så gla, og spørte om ho kunne få lov til å komma på bloggen 😉

18. – 21. 02: Benken var ferdig og plassert på badet. Vi hadde besøk av Gunn og Jan heile helga. Vegard reiste til Ørlandet for OJT på søndagen, så eg var ei heil veke aleine heime. 

25.02: Surpriseparty for Ingrid på jobb. Ho er ferdig med sin trainee-periode, og skal vidare inn i fast jobb, og eg kjeme til å savna ho sånn!

26.02: Bursdagsfest for Eirik. Dette var tidenes Minionsparty! Alle hadde samla seg for spleising på eit “green card”. Dette er eit kort ein treng for å kunne spele golf på banane rundtom. HER kan du sjå oppskrifta på hua.

#oppsummering #januar #februar #thismonth #tb #throwback

6 kommentarer

Siste innlegg