Eg har endelig lært meg ein ny måte å “snurre” kanelbollar på. Før har eg alltid gjort det på den tradisjonelle måten, men om eg gjer det slik som dette ser bollane med eit mykje meir eksklusive ut! Eg synes egentlig dei blir saftigare og. 🙂
- Kjevle deigen ut og smør på smør, sukker og kanel. Del deigen i emner på ca 2-3 cm bredde.
- Brett delane på midten.
- Tvinn delen nåken ganger rundt.
- Legg eine delen over den andre, klar til å knyte.
- Knyt den sammen.
- Dander knuten slik at det ikkje er hull i bollen.
Resultatet: Store flotte kanelbollar som ein like gjerne kunne fått kjøpt på bakeriet 🙂
#bollar #tips #baking #gjærbakst #diy #heimelaga #hjemmelaget #oppskrift #godtno
12 kommentarer
Mange måter og lage disse på.
Er bare fantasien som setter grenser.
Mamma laget disse til jul i fjord, smakte så mye bedre en vanlige kanelbollene hehe;D
Oi, de var fine! 🙂 De så mer eksklusive ut også ^^
Nam!
ser kjempegodt ut 😀
nam det så godt ut 😀
Så stilig! så utrolig godt ut også 😀
Magefølelsen: Heilt sant! Det er bare å komme på det ! 🙂
JuliaSofie: ja sant! 😀 rart ka øyet liker 😉
Filippa & Safir: ja, ikkje sant?:-D
Nam!
Jeg har nominert deg på bloggen min 🙂
http://elinslaaen.blogg.no/1457379621_liebster_blog_awards_.html
Elin Slåen: Takk 🙂 Skal sjekke det ut etter jobb 🙂