Vi flytter til USA!

Ja, det er faktisk sant! I Juli sitte vi på flyet over Atlanteren på vei mot eit nytt eventyr i USA. Det er gjennom Vegard sin jobb vi skal reise, og vi gler oss sånn! Han skal jo sjølvsagt på jobb/utdanning i vekedagane der borte, men eg skal bare være militarywife og nyte dagane på beachen og på shopping. Neida.. joda..;)

Vi er heldigvis ikkje dei einaste som skal reise på dette, så eg får godt selskap i lag med andre damer i samme situasjon 🙂 Eg har jo vært på ferie både på vest og austkysten før, og synes begge deler av landet var like fantastisk. Sjølvsagt blir det jo nåke heilt anna å faktisk skulle bu der borte permanent, i eit år, men vi gler oss. Alt blir jo nytt og spennande!

SAMSUNG CSC

Vi skal bu 3 + 3 månadar heilt på vestkysten av Florida ved Eglin Air Force Bace. Eglin ligg mellom to byar som heiter Fort Walton Beach og Niceville. Her reknar eg med det blir mykje beachlife og seriøs tanning på gang. Vi blir i Florida frå juli til oktober og frå mars/april til vi reiser heim igjen i juni/juli. Deilig med sommarmånadane i ein slik stat!

Vi skal og bu 6 månadar i Phoenix, Arizona. Phoenix er den største byen, og hovedstaden, i delstaten Arizona. Det bur faktisk over 1.5 millionar mennesker der, så dette er ein stor by! Arizona er kjent for ørkenlandskap, varm sommar og milde vinter. Den verdenskjente Grand Canyon ligg blandt anna her, og det finnes og ein rekke andre skogar, nasjoalparkar og indianerreservat (!). Her blir vi i frå oktober-mars/april, så vi får oppleva haust, “vinter” og vår her. 

Har du nåken tips til ting vi bare  oppleve mens vi er der borte? Hiv gjerne inn ein kommentar eller send meg ein mail, så vi ikkje går glipp av nåke! Vi vil jo oppleve så mykje som mulig når vi først er der 🙂

#usa #usalife #flytte #utlandet #bloggutland #bloggusa #florida #arizona

20 kommentarer

Siste innlegg