Officer Beach Club – Florida

Altså, SJEKK denne stranda vi var på i går då! Eg har aldri sett liknande.. Krittkvit sand og turkist hav så langt auga kan sjå. Vi hadde virkelig ikkje følelsen av å være i USA når vi var her. Bare wow. 

SAMSUNG CSC

På akkurat denne stranda så var området tilegna for militære og deira familie og venner. Så det var heldigvis ikkje stappa fullt slik som det var på dei offentlige strendene. Her skal vi definitivt tilbake. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Det var over 30 grader i sjøen, veldig varmt og behagelig med andre ord. Og sjølv om det var delvis overskya så klarte vi fint å få god farge på dei to små timane vi var på stranda. Godt vi bruker solkrem seie nå bare eg, for her tar sola gjennom alt. 

SAMSUNG CSC

Meg og Linda 🙂

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

På slutten begynte det å tordne og lyne langt i det fjerne. Lyn og torden er nåke som er veldig normalt her nede, og det går fort øve. Men vi tok absolutt ingen sjangsar, og kom oss i bilen når det tjukna til. Ein del av dei lokale satt igjen og venta på finværet, og det kom når vi var sett oss ned på ein restaurant ca 10 min vekke frå stranda. 

SAMSUNG CSC

Resten av dagen gjekk med på Whole Foods, innom på eit outlet for å sjå og hente enda ein kollega av Vegard som skal være her borte. Han inviterte vi på pizza heime i leiligheten vår, slik at han skulle sleppe å gå sulten på rommet etter reisen fra Phoenix 🙂

#usa #forsvarsfrue #militærfrue #iviusa

7 kommentarer

Siste innlegg