Eglin spouses’club

I Usa er det veldig normalt med frivillig arbeid og sammenkomstar av fruer. Siden vi skal være her i eit år så tenke vi at vi bør prøve å inkludere oss litt i lokalsamfunnet her. Igår tok vi turen opp på basen, og på fruetreff.

Vi kjørte inn på eit område som var heilt nytt. Husa som låg rundtom såg ut som leikehus, det heile var veldig amerikansk. Her er bilde av community-huset. Huset romma leikerom, kjøkken, fitnessrom, yogarom, gymsal og ein del andre rom som vi ikkje såg. Det var så nytt og fint der inne, wow!

Navnelappar er viktig i USA!

I ekte amerikansk stil blei det servert sandwich, cookie, lemonade og chips.

Områder utanfor! Dette er tilgjengelig for alle som bur rundt i dukkehusa sine. For eit basseng, tennisbane, volleyball osv. Heldige!

Her er eit av husa. Desse husa var kledd med plastikkplater, i motsetting til mur-husa som er bygd for 10-20 år sidan. Blir vel kanskje vedlikeholdfritt då(?) Flotte var dei i alle fall!

Og enda eit av meg og Linda! Føler vi har tatt nåken slike bilder no (og fleire blir det vel 😉 )

No venter vi bare spent på mail og informasjon om dei forskjellige klubbane dei tilbyr. Eg signerte meg opp på fitness, lunch bunch, crafts og wine club! Tenker det kan bli gøy å møte litt andre enn kun nordmenn framøve 🙂

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg