Solnedgang på Okaloosa Island

På onsdag tok fem av oss damene, og ungane, turen ned på stranda på ettermiddagen for å få litt sjøluft og for å sjå på solnedgangen. Det var så deilig å være på stranda igjen! Eg er sjuk på 3. veka no med forkjølelse, bihuller og øyreverk, så det var virkelig deilig å komme seg ut i frisk luft! Temperaturen var så deilig, det er nåke heilt anna å være på stranda etter kl 16, enn midt på dagen, det er faktisk mulig å nyte det uten å smelte vekk.  Det er rart, for for 4 veker siden var det ekstremt varmt på stranda kl 16. Nesten så det ikkje var værande. No er det tydelig at “hausten” er på vei. Dei lokale seier at september/oktober er dei finaste måneden her på Fort Walton Beach. Temperaturen er passelig, været er stabilt og alle turistane har reist heim. 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Vi måtte teste ut litt yoga på stranda og. Headstand og birdpose(?). Og eg vil sei det virkelig var ein forbedring i fra første forsøk for nåken veker siden 😊  Det er overraskande tungt, det er bare å prøve sjølv! 

Alva ville vise mamma Dorthe korleis ho skulle stå på henda. For ei herlig jente 💕 💕

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Så korr fin solnedgangen er her då.. Eg tok så utrulig mange bilder, men klarte å velge vekk ein heilt haug slik at innlegget ikkje skulle bli evig langt..😅

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

😍😍😍

SAMSUNG CSC

#utlandet #usa #iviusa #solnedgang #reise #sol #usa

7 kommentarer
  1. Kan tenke meg det er herlig med en mer passelig temperatur enn brennvarmt ^^
   Stilige yoga pose´er! har ikke prøvd headstand, men er og litt usikker på hvordan jeg skal få det til. Den andre kan jeg, og den er litt tung ja (:
   Nydelig solnedgang <3

  2. Henriette Celin: Hodestående er mykje lettare enn den fugleposen! :p Lag ein trekant med hodet og albuane, så holder du bak hovudet 🙂 Google det så får du det nok til med litt øving!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg