Som nevnt tidligare så var eg litt uheldig med eine ladningen med brente mandlar. Det var litt for dumt å kaste 300 gram ferdig glaserte mandlar, så derfor hakka eg dei rett og slett bare opp i mindre bitar. Desse bitane er fine å ha på feks is eller kesam. Lurt eller ka?
Eg putta dei oppi fine cellofanposar i fra Søstrene Grene, og no er dei klare til å få seg ein ny eigar til jul 🙂
#tips #triks #oppskrift #krokan #is #dessert #hjemmelaga #redesign #gjenbruk
16 kommentarer
Bra tenkt! Jeg liker tankegangen! 🙂
Destuen kan du evnt kjøre stavmikser på de og ha de som topping på julekaker, særlig bruke pinner, det er KJEMPEGODT!
Jeg laget chocolate chip coockies i går, mens jeg laget sylte… Det gikk heller ikke så godt, smaken er upåklagelig, men de ble SÅ tynne!
Brente mandler står for dørene i dag, håper det går bedre for meg da.
Ha en fin dag!
Det så utrolig godt ut 🙂
Gå inn på bloggen min, under innlegget “Konkurranse – Vinn Cat Multipack…” og se om DU vant! <3
Namnamnam! brente mandler er så godt <3
Så lurt å bruke det som strø til is og div.!
Åh, deilig <3 NYT dagen!
Hærlig, sånn vil jeg lage 🙂
TitaLita: Så lurt ! 😀 Det viktigeste er jo smaken, og sjokoladekjeks slår jo aldri feil 😉
Lykke til med mandlene 😀 Ha ein fin kveld <3
Liv Hege Hagfors: Det var det og! 😀
Bergensergenser: Jaa <3
Heidi Rimereit: Veldig og 😀
Norwegian Cupcake: Takk det samme du <3
Gunnhild Resell Rød: Bare å sette i gang 😀
Namnam! 🙂
Eline Nordli: Jaa 😀
Så smart 😀
Ingrid: Ja! Heldigvis har eg lykka med mandlane og :-p