hits

Oppskrift: Biffwok med brokkoli

Denne retten hadde vi til middag forrige veke, og alt eg hrte under middagen var godlyd fra Vegard som nyt kvar bit. Med andre ord; dette var suksess!

SAMSUNG CSC

Du treng:

  • nska mengde rdt kjtt (ca 400 gram)
  • nske mengde brokkoli (brukte nesten ein heil)
  • 1 stk Lk
  • 1 ts Pepper
  • 1 ts Salt
  • 1 fedd Hvitlk
  • 1 ts Revet, frisk ingefr
  • 4 ss Soyasaus
  • 0,5 ss Maisenna
    Blanda med 2 ss vann
  • 2 ts Sukker
  • 2 sstrr kvitvin
  • 2 ss Matolje

Slik gjer du:

  1. Skjr kjttet i strimler, skrell og finhakk lken og kutt brokkoli i sm bukettar.
  2. Bland kjttet med salt, pepper, ingefr og hvitlk, 1 ss av olja og halvparten av soyasausen. Bland godt og la detligge i minst 1/2 time s smaken trenger inn i kjttet.
  3. Varm olja i wokpanne eller gryte. Steik lken raskt i varm olje, i ca. 1 minutt - rr heile tida.
  4. Ha i kjttet og rr rundt. Nr du ser kjttet begynner f brunfarge s legg du i brokkolien og lar den f eit minutt i panna.
  5. Bland innsukker, resten av soyasausen og vinensammen med maisenna og vatn. La koke opp, men husk at kjttet ikkje m vre for lenge i panna. Rr godt s sausen fr blanda seg inn.

Server med ris

SAMSUNG CSC

Oppskrifta fann eg p vektklubb.no

#oppskrift #middag #vektklubb #biff #brokkoli #matprat #godtno #matformons #heimelaga #hjemmelaga

15 kommentarer

Det s utrolig godt ut :)

Nam, dette s utrolig godt ut! :-)

Biff og brokkoli er faktisk noe av det beste jeg vet, s dette s fantastisk godt ut :-D

Bergensergenser: Enig! Det er bare variasjonar u saus osv som skal til for gjere det spennande! :)

Little Miss Sunshine: Det anbefales!:-)

Marie Oma: Takk, det var det og :) enkelt og godt!

NAM! Kylling til middag her i dag :) og nesten alle andre dager, hahah

h, s godt dette s ut. Fikk skikkelig lyst prve det i morgen :-D

NYT kvelden flotte deg!

EliseFit: hehe, hadde mannen bestemt s hadde det vel vrt det her og! :)

Caroline Nilsen: Ja, ikkje sant? :D

Angela Nygrd: Det var det og! :) Ha ein fin kveld du og :)

Skriv en ny kommentar

INSTAGRAM - @ida.rossland